Pokaż wyniki od 1 do 10 z 337

Wątek: Dlaczego sprzedałe(a)ś?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep Zobacz posta
    W!

24-70 nie jest mistrzem ostrosci, wiec nie wiem czy to az tak dobrze wydane pieniadze. Lepiej 35L i cos szerokiego wziac do 5D. 85/1.8 to dobry wybor.
    Jasne. I zeby zrobic dzieciom zdjecia w domu, bede zmienial co chwile 3 stalki...
    Ja rozumiem, ze wszyscy pra w kierunku legendarnej jakosci stalek, ale czesto stoi to wbrew funkcjonalnosci.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Jasne. I zeby zrobic dzieciom zdjecia w domu, bede zmienial co chwile 3 stalki...
    Ja rozumiem, ze wszyscy pra w kierunku legendarnej jakosci stalek, ale czesto stoi to wbrew funkcjonalnosci.
    Wiesz co.. odkąd zobaczyłem co wychodzi z 85/1.8 i 35L to mimo że mam całkiem pozadne 24-105 to jakoś zdecydowanie wole mieć zapięta stałkę (jak mam czas się pobawić).. i jakoś mam sporo zdjęć moich dzieci (dzieci nie uciekną.. a nawet jak uciekną to zaraz wrócą ).. co prawda 35L się jeszcze nie dorobiłem ale czeka w kolejce na zakup - wolę mieć jedno porządne zdjęcie niż 50 średnich
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Ja 24-70 używam w pomieszczeniach jedynie kiedy potrzebuję zakres poniżej 35mm. W innych przypadkach nie chce mi się go wyciągać. A trzymam go jedynie że przydaje się do sportu. Inaczej bym go sprzedał. I uważam że stałki do dzieciaków są fajne bo trzeba się namęczyć żeby mieć fajne zdjęcie :-)

Domyślnie

Nie będe gorszy

Minolta Z1 --> Canon 30D

Po zmianie jestem jeszcze oczarowany, a to już drugi tydzień
    Jednak Zetka zostaje bo do makro nie ma równych

Uprawnienia umieszczania postów