Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: odnośnie testu 70-200/2,8 IS na optycznych

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Arek_O

Domyślnie

Ja nie jestem alfą i omegą więc przy teście 70-200 f/4L IS nie wiedziałem jak oceniać jego pracę z TC. Za dużo testów z TC u nas jeszcze nie ma. Model ze światłem f/2.8 wypadł wyraźnie gorzej więc go skrytykowałem. Być może teraz warto do f/4 zapisać do zalet jego dobrą współpracę z TC.

A 100-400 nie testowaliśmy z TC bo wtedy robi się bardzo ciemny i przestaje mu działać AF (wiem o zaklejaniu styków).

Na razie testujemy z jednym konwerterem i tak pozostanie. Wierz mi, że chciałbym mieć
    testy kilku egzemplarzy danego szkła z kilkoma TC różnych firm. To byłoby bardzo pouczające ale tak strasznie czasochłonne, że zamiast 100 testów obiektywów na naszej stronie byłoby ich 10... No i pewnie warto byłoby sprawdzić jak to szkło zachowuje się na
    FF...

Nie traktuje Twoich słów jako atak. Problem w tym, że realnie oceniam nasze możliwości.
    Waszym zadaniem jest wymagać od nas jak najwięcej, moim dać Wam to co chcecie, choć nie zawsze mogę pokonać pewne ograniczenia, które wciąż są i będą, chociaż wraz z rozwojem portalu stają się mniejsze.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_O Zobacz posta
    Ja nie jestem alfą i omegą
    Tak wygląda podprogowa reklama Sony na CB
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_O Zobacz posta
    choć nie zawsze mogę pokonać pewne ograniczenia, które wciąż są i będą, chociaż wraz z rozwojem portalu stają się mniejsze.
    No to pozostaje mi życzyć żeby w nowym roku więcej ograniczeń nie było
    I niech tak będzie

o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Uprawnienia umieszczania postów