Pokaż wyniki od 1 do 10 z 68

Wątek: jedna L czy 4 stałki

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Coś mi tu zajeźdza onanizmem ... Zastanów się do czego Ci to jest potrzebne ?? Piszesz, że czasu nie masz i nie zawsze się chcę to chcę widzieć jak Ci się będzie chciało nosić te wszystkie obiektywy i za każdym razem odkręcać zakręcać i wymieniać. Pisałeś, że lubisz portrety, to proponuję tego zooma eLke - 3100zł + 85 1.8 - 1300 zł w sumie masz 4400zł ... Moim zdaniem jest to zdecydowanie najlepsza opcja.
    P.S. Lampe masz??
    Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 30-11-2007 o 01:06

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Coś mi tu zajeźdza onanizmem ... Zastanów się do czego Ci to jest potrzebne ?? Piszesz, że czasu nie masz i nie zawsze się chcę to chcę widzieć jak Ci się będzie chciało nosić te wszystkie obiektywy i za każdym razem odkręcać zakręcać i wymieniać. Pisałeś, że lubisz portrety, to proponuję tego zooma eLke - 3100zł + 85 1.8 - 1300 zł w sumie masz 4400zł ... Moim zdaniem jest to zdecydowanie najlepsza opcja.
    P.S. Lampe masz??
    do canona by nie pasowała :P

cieżko mi sie tu poruszać bo nie znam obiektywów canona, nie wiem jakie są jakościowo itp. wiem ze jest duzo i wszystko i drogo i tanio

lubie portrety, street, czasami siatkówke. i portrety na 35mm :P

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Smile

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Coś mi tu zajeźdza onanizmem ...

jakim onanizmem ? bez przesady. kolega chce sie spytac na co lepiej kase wydac a nie onanizm. duzo ludzi nie ma czasu na fotografie ale jak juz jest tych pare chwil to mozna takie fotki pstrynac ze glowa puchnie. nie trzeba lazic dzien i noc z aparatem zeby focic heh
    Moja CaroLina

Uprawnienia umieszczania postów