Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 37 z 393 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Panowie, a myslicie, że naprawde się opłaca kupować ten jakby niebyło "prehistoryczny" korpus TERAZ? serio pytam, łamie się straszliwie, wiem że foty robi super, ale jednak stary, wolny, AF niecelny.. może lepiej łykać marka albo czekac na 5tkę ? (zastosowanie ślubiki i inne )

Początki nałogu Awatar Arche121
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    Panowie, a myslicie, że naprawde się opłaca kupować ten jakby niebyło "prehistoryczny" korpus TERAZ? serio pytam, łamie się straszliwie, wiem że foty robi super, ale jednak stary, wolny, AF niecelny.. może lepiej łykać marka albo czekac na 5tkę ? (zastosowanie ślubiki i inne )
    nie przesadzajcie juz z tym "wolnym" AFw 5D-nie jest aż taki strasznie wolny...
    Ja osobiście po drodze miałem 350D i 30 D i uwazam ze AF w 5D jest znośny...,no chyba ,ze robisz sport to wtedy nic innego jak kupno Mareczka.

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arche121 Zobacz posta
    nie przesadzajcie juz z tym "wolnym" AFw 5D-nie jest aż taki strasznie wolny...
    Ja osobiście po drodze miałem 350D i 30 D i uwazam ze AF w 5D jest znośny...,no chyba ,ze robisz sport to wtedy nic innego jak kupno Mareczka.
    no chodzi o to ze robie sluby, ale nie tylko wiem ,wiem najlewpiej miec wszystko

Strasznie mnie nęci ta mega skuteczność, solidność i niezaawodność jedynki ..

a tak BTW, jak 5d mk II będzie takim upgradem jak 30 w stosunku do 20tki to zmieniam system na "N" ...

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

widzieliscie to:
    EOS 5D MARK II

sorki ale nie przegladalem calego watku i nie wiem czy ten link sie juz pojawil.
    Moja CaroLina

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez don Zobacz posta
    widzieliscie to:
    EOS 5D MARK II
    a Ty?
    spojrzałeś chociaż na to czy tylko podlinkowałeś?

bo gdybyś spojrzał, to zauważyłbyś, że nie ma 'direct print', więc to na 100% musi być fake.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

spadek ceny 5d w tej chwili to poprostu reakcja na spadek dolara, podobnie powinny pospadać i inne modele, chociaż sprzedawcy wolą je trzymać w tej samej cenie ... poprostu mają większy zysk na nowszych modelach, a 5d wyprzedają bo będzie pewnie nowszy model i wolą nie zostać z drogim bądź co bądź modelem na stanie ...

Uzależniony

Domyślnie

Przyczyn spadku ceny piataka oraz innych zabawek mozna sie doszukiwac w przyczynach ekonomicznych i behawioralnych lub fusow z herbaty. Faktem jest, ze cena spadac bedzie az do punktu linii wsparcia. Pytanie tylko przy jakiej wartosci ten punkt sie znajduje. Uwazam, ze z zakupem 5D warto poczekac do okolo 15.12.07 (pod warunkiem, ze ktos jest zdecydowany, na 100%, na zakup tego cacka). Wedlug mnie, do tego czasu cena (allegro) powinna ugruntowac sie na poziomie 6100-6200 zl. Co z cash backiem da cene blizsza 5000 zl niz 6000 zl Dlatego czekac

Początki nałogu Awatar don
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

to sie oplaca z 6000 + zwrot , juz na allegro sprzedaja za 6300
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    a Ty?
    spojrzałeś chociaż na to czy tylko podlinkowałeś?

bo gdybyś spojrzał, to zauważyłbyś, że nie ma 'direct print', więc to na 100% musi być fake.
    rzeczywiscie nie spojrzalem bo tak na szybko tylko looknalem ale ten Mark II na przodzie ladnie sie prezentuje hehe
    Ostatnio edytowane przez don ; 28-11-2007 o 15:31 Powód: Automerged Doublepost
    Moja CaroLina

Początki nałogu
    Miasto
    Kaczogród

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Wedlug mnie, do tego czasu cena (allegro) powinna ugruntowac sie na poziomie 6100-6200 zl. Co z cash backiem da cene blizsza 5000 zl niz 6000 zl Dlatego czekac
    A zdjecia robic pudelkiem z dziurka :P
    A jak cena juz spadnie do 5000, to .......tez czekac nadal, az cena 5dMKII spadnie.
    Caly czas nie zapominajac o robieniu zdjec pudelkiem z dziurka :PPP

A ja dalem za piatke 8kPLN. I nie zaluje ze "stracilem" 2000PLN. Trwialnie w tym czasie robilem zdjecia.

Marcin
    Ostatnio edytowane przez mjastrzebski ; 28-11-2007 o 15:51
    Chciałbym mieć więcej czasu na fotografowanie.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski Zobacz posta
    A ja dalem za piatke 8kPLN. I nie zaluje ze "stracilem" 2000PLN. Trwialnie w tym czasie robilem zdjecia.
    Ja dałem 12.600 i to bez gripa
    Paradoksalnie to chyba jedna z moich lepszych inwestycji.
    Jarek

Strona 37 z 393 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787137 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów