Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 99

Wątek: Wypadki - ostrzegam zdjęcia masakra...

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Zdjęcia niezłe, dużą część widziałem już wcześniej, a pomysł z rozsyłaniem i linkiem na Canon-board to chyba zły pomysł, bo duża część tego forum to osoby nieletnie, ale też bardziej wrażliwe, które przez to mogą mieć problem z zaśnięciem. Jak ktoś ma rozum to wie do czego służy samochód i jak się nim posługiwać, a jak ktoś jest głupi to nawet po obejrzeniu tych wesołych zdjęć będzie nadal głupi.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    Jak ktoś ma rozum to wie do czego służy samochód i jak się nim posługiwać, a jak ktoś jest głupi to nawet po obejrzeniu tych wesołych zdjęć będzie nadal głupi.
    Chyba tylko napisałeś nie czytając wątku. Wiele osób zadeklarowało lżejszą nogę po obejrzeniu tych zdjęć oraz edukację wszystkich znajomych. Do której grupy zaliczysz te osoby?

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Wątek czytałem cały. Edukacja nie polega na pokazywaniu zdjęć zwłok, bo coś takiego jest drastyczne, wywiera wrażenie, ale człowiek szybko o tym zapomina. A osób, które to napisały nie znam, ale raczej skłaniam się ku zaliczeniu ich do tej pierwszej grupy, bo przejęły się tym i zdeklarowały się ostrożniejszą jazdę. Zdania jednak nie zmienię, człowiek powinien kierować się własnym zdrowym rozsądkiem i musi robić to cały czas, a nie tylko pod wpływem emocji jakich dostarczają takie zdjęcia. W co oczywiście głęboko wierze.

Uzależniony

Domyślnie

Zdjecia sa szokujace.
    Mysle ze jest cos w tym "edukacyjnego" - gdyz wielu kierowcow nie ma wystarczajacej wyobrazni - czasem im sie wydaje ze sa "nie do ruszenia" w swoich "brykach" - pasy bezp., gwiazdki w testach zderzeniowych, poduszki itd. A rzeczywistosc jest brutalna - zadne auto w powaznym wypadku nas nie chroni!!!
    Moze takie zdjecia powinny byc pokazywane podczas kursow prawa jazdy - nie wiem czy to dobry pomysl - ale ja bym sie pod nim podpisal.
    Widzialem szkolenia z BHP w pewnej firmie gdzie pokazywano makabryczne wypadki podczas pracy z winy ludzi i ich bezmyslnosci - mysle ze to dziala (material ten byl przygotowany przez szkoleniowcow BHP z Niemiec na ich potrzeby).
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Dokladni powinni je pokazywac na kursach. Gro lludzi nie zastanawia się że może komuś zrobić krzywdę bo o nich samych to ja sie nie martwię.
    Te zdjęcia chociaż na chwilke dadzą komuś do myślenia to juz jest wielki sukces

Bywalec Awatar bartolomic
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Faktycznie mogles bardziej dac do zrozumienia, ze te zdjecia sa..

Bo genaralnie ja duzo znosze, ale to juz bylo za wiele...

R.I.P.
    40D, 70-200L /f4; 17-40L /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!

tomasz7
    Guest

Domyślnie

Tez nie obejrzałem do końca brrr;/
    Ale kazałbym wszystkim co jechali po pijaku oglądać do skutku te foty-może po którejś dotrze do nich jakie zagrożenie powodują.

Coś już napisał Awatar merciful
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Te zdjęcia powinni pokazywać wszystkim s****...lom TIR-owcom na granicy. Wtedy moja żona pewnie by ciągle żyła...

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Makabra ! :-(
    Nex :cool:

Pozdrawiam,
    Jurek.

Domyślnie

uważam zępowinno się pokazywac takie treści chocia są ostre mocno (nawet dla mnie - a pracuje w pogotowiu wiec dużo widziałem) Może dadzą komuś do myslenia i jeden wypadek mniej bedzie..
    Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
    zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg

www.nagor.prv.pl - FOTOblog.

Strona 5 z 10 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów