Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 101

Wątek: [Opole]mini plener - spotkanie

Coś już napisał Awatar gareth

Domyślnie

gareth jesteś z Opola??
    Owszem... no dobra ;p prawie z Opola bo sie wyprowadzilem w wiejskie rewiry Czarnowąs ;p Ale to praktycznie jeszcze Opole

--------
    Aktualizacja listy :

1. viTo
    2. TomS
    3. bruckner
    4. leloo
    5. uzo
    6. koy
    7.gaReth

Początki nałogu Awatar bruckner
    Miasto
    Opole

Domyślnie

ok gareth to możesz też coś pomyśleć gdzie iść i co pofocić :P
    wiesz, może będziesz miał lepsze ode mnie pomysły
    poozdrawiam
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Domyślnie

1. miejsce "strawy i wodopoju" hehe - moze Zorba (boczna Osmanczyka) piwo i jedzenie?
    2. miejsce focenia - jesli bedzie padac ;/ to jest impreza sportowa JUDO, mozemy pofocic - tylko duze iso albo lampa mocna - ciezkie warunki moga byc ale czemu nie tu info

"Zawody odbędą się w dniach 24 –25 XI. (sobota i niedziela) w hali sportowej Gwardii Opole, ul. Kowalska 2" - czyli jakies 7minut pieszo z pkp

Pytanie czy o tej godzinie nie bedzie juz po finalach :P
    Ostatnio edytowane przez uzo ; 21-11-2007 o 15:51

Miasto
    Opole

Domyślnie

proponuję jak już pivo i jedzenie to Maestro -pizza

nie będzie padać
    pozdrawiam
    Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw :cool:
    Fotki Digart
    FOTOblog

Domyślnie

To ja moze cos zaproponuje, kilka pomyslow:\

- Pod wieczor mozna sie przejsc wzdluz torow, zarowno w jedna, jak i druga strone od dworca glownego. Mozna tam wynalezc kilka dobrych kadrow i miejsc.
    - mysli mi sie jakas stara cegielnia, tudziez fabryka. Tylko ze z tym bedzie problem w centrum. U mnie w slawicach kiedys byla cegielnia, ale niestety ja wyburzyli. Moze ktos ma cos na oku ?
    - Bolko jes juz mocno oklepane, ale mozna by sie rozejrzec za czyms bardziej dzikim, cos na wzor dzikiego lasu. Tylko czy cos takiego jeszcze tam w ogole istnieje ?

Pozdrawaim

Jacek Andreasik

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    bruckner---> Jak się ściemni idźcie nad Odrę koło baszty piastowskiej. Tam są fajne odbicia w wodzie na drugi brzeg ze starymi kamienicami. Ja niestety nie mogę być. Może innym razem.
    Przyjacielu, masz zapewne na mysli kanal mlynowka a nie odre
    Na wieczorno-nocne focenie miejsce zacne - pieknie oswietlone z paskudna rura, a i zawsze mozna przeskoczyc nad odre i focic rejony oswietlonego od spodu mostu piastowskiego
    Pozdrawiam
    Leloo

Miasto
    Opole

Domyślnie

W sumie to wszystko jest blisko rynku i jakoś tak w zasięgu kilku kroków.
    Ja myślałem o "okołorynkowych" uliczkach....

a co do jedzenia to można jeszcze do "maestro" = Pivo + pizza
    pozdr.
    Fotki Digart
    FOTOblog

Coś już napisał Awatar gareth

Domyślnie

No w takim razie wieczorkiem młynówka... (rure potem wystampujemy ! a co ;p;p;p) , jako miejsce piwnej rozgrzewki proponuje Highlander Knajpka miła i przyjemna Miejsce focenia... Przychylam sie do propozycji przedmowcow!

Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gareth Zobacz posta
    i proponuje Highlander Knajpka miła i przyjemna
    a jedzenie tam jest?? poza tym tam zawsze zapchane

no ale zobaczymy na miejscu

pozdr.
    Fotki Digart
    FOTOblog

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Dobrze by właśnie było żaby knajpka była miła ale nie zatłoczona przy okazji

Strona 7 z 11 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów