Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: [Opole]mini plener - spotkanie

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    bruckner---> Jak się ściemni idźcie nad Odrę koło baszty piastowskiej. Tam są fajne odbicia w wodzie na drugi brzeg ze starymi kamienicami. Ja niestety nie mogę być. Może innym razem.
    Przyjacielu, masz zapewne na mysli kanal mlynowka a nie odre
    Na wieczorno-nocne focenie miejsce zacne - pieknie oswietlone z paskudna rura, a i zawsze mozna przeskoczyc nad odre i focic rejony oswietlonego od spodu mostu piastowskiego
    Pozdrawiam
    Leloo

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leloo Zobacz posta
    Przyjacielu, masz zapewne na mysli kanal mlynowka a nie odre
    Na wieczorno-nocne focenie miejsce zacne - pieknie oswietlone z paskudna rura, a i zawsze mozna przeskoczyc nad odre i focic rejony oswietlonego od spodu mostu piastowskiego
    Zgadza się kanał młynówka

Domyślnie

kkk.... no to chyba mnie niebedzie - robota :-( ale moze uda sie wczesniej urwac to wtedy najwyzej bym doszedl do was :-) hmmmm moze Ty bruckner podal bys mi swoj nr kom na priv albo na maila lukashu@interia.pl to bym zadzwonil i bys powiedzial gdzie jestescie
    pozdro

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Nie znam opola więc prosze o mapkę. Chyba że ktos znający się będzie chciał jechac moge zabrać. Jade od strony namysłowa.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

W weekendy zawsze u dziewczyny jestem.... też bym był gdyby był piatek wieczor to na 100% :> powiedzmy ok 18 ale wtedy to juz tylko nocne fotki zostaja no i statywy PS. zawsze mozemy sie umowic na jakis dzien w środku tygodnia np w 2-4 osob to raczej glownie adresowane do tych z opola a ja mam 25 km ale samochodzik mi sluzy więc jeśli ktoś chętny proponuje np środa 28.11 ok godz np 16
    Ostatnio edytowane przez tom170 ; 22-11-2007 o 22:34
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Uprawnienia umieszczania postów