Strona 28 z 63 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Bywalec Awatar tomek1906
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

no w szoku jestem ... wpłynęło mi już! 360 plnów za 70-200 f4, miesiąc minął, ekspresowo

Filip fistudio
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mario.w Zobacz posta
    Fotokonsorcjum ?... No właśnie w kwestii cash back ja bym ich nie posądzał o uczciwość. Kupiłem u nich parę dni temu (działają w internecie jako sklep fotoklik.pl) 2 obiektywy (10-22 i 24-105 L), specjalnie się upewniałem, czy są kody do c.b. na pudełku (odbierałem osobiście na Głębockiej, kody były zaklejone jakimiś nalepkami) - no i oczywiście zamiast kodów były dziury powycinane nożyczkami. W sklepie - ściemnianie opisywane wyżej ("tylko specjalnie oznaczone pudełka" itp). Na szczęście mam 10 dni na zwrot :-) i poszukanie czegoś innego.
    Ja brałem od nich 5D na firme z F-v przez fotoklik.pl, i przez telefon pytalem jak jest z cashback'iem przy takiej opcji. pani powiedziala ze na firme nie ma promocji, ale do faktury wystawiają paragon którego kserokopie dostane razem z F-v. wszystko przyszlo, pudelko cale, bez zadnych śladów majstrowania przy kodach wiec nie wiem z czego wynikają takie różnice w jakości obsługi. jutro wysylam list do canon ireland z nadzieją ze wszystko bedzie ok :).

PS. nie wiem czy kto to w ogole przeczyta, ale chcialem sie serdecznie ze wszystkimi przywitac, bo to moj pierwszy post tutaj napisany (a od czasu do czasu wpadalem poczytac)

pzdr
    Filip

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

ja po dwóch tygodniach dostałem mejla a kilka dni potem zwrot. zaskoczony jestem, bo ja akurat mam takie szczęście, że spodziewałem się zwrotu po kilku miesiącach. jeżeli już miałbym go dostać
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

po prostu priorytetem wysyłać?

Domyślnie

Tak, poleconym. Ewentualnie kurier (droższa, pewniejsza wersja) albo zwykły list (tanio, czyli wiadomo jak )
    Front Side Studio

www.fs-studio.pl

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

no to ja powiem, ze na fakture tez jest cashback. dostalem jakos pare dni temu. miesiac trwalo od momentu wyslania listu i kasa jest na koncie. zero problemow. wyslalem wszystkie kody, nawet ich nie analizowalem, zgloszenie i ksero faktury vat.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

przecież w warunkach promocji nigdzie nie jest napisane że na firmę nie można.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Dalej nie wiem jakie kody należy wysłać. Kupiłem 24-70 oraz 580exII. Mam je na jednym rachunku. Teraz pojawia się pytanie, które kody z obiektywu i lampy należy wysłać. Czy ktoś może udzielić mi konkretnej rady? Najlepiej taka osoba co miała lub ma taki zestaw i ubiega się o cash back.
    Dzięki

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spuki Zobacz posta
    Dalej nie wiem jakie kody należy wysłać. Kupiłem 24-70 oraz 580exII. Mam je na jednym rachunku. Teraz pojawia się pytanie, które kody z obiektywu i lampy należy wysłać. Czy ktoś może udzielić mi konkretnej rady? Najlepiej taka osoba co miała lub ma taki zestaw i ubiega się o cash back.
    Dzięki
    http://canon2007promotions.onlinereb...po&view=promos
    Wsio masz opisane po polsku z obrazkami i filmem...

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Mam pytanie co trzeba wpisać w rubryce:
    - Nazwa Banku jeśli się ma konto w PKO BP ,jak to przetlumaczyć to calość się nie zmieści ?
    - Siedziba (miasto) banku to ma być tam gdzie się mieszka czy tam gdzie się zakladalo konto ?
    I ostatnie na stronie Canon polska jest zwrot w języku polskim ,wyslać w tym języku i wydrukować czy w języku angielskim .Wydaje mi się że można w języku polskim ,jak wy drodzy koledzy to wysylaliście wersja angielska czy formularz w języku polskim ?
    Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam

Strona 28 z 63 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów