Chwile mnie tu nie było, ale mam upatrzoną drdukarnię dla naszych kalendarzy. Druk cyfrowy, jakość zbliżona do offsetu i możemy zamówić dowolną ilość po przyzwoitych cenach. Zostaje tylko szybkie głosowanie ewentualnie dorzucenie kilku fotek i szybki skład.

Druk mam obiecany w przeciągu tygodnia, w poniedziałek projekt w piątek odbieram cały nakład także może to być nawet połowa grudnia kiedy skończymy projekt.

Proponuję format 45x32 cm, papier błysk 170g/m2, 13 plansz (12+okładka) i przy 200 sztukach cena powinna być w granicach 20-tu paru złotych brutto. Mam przykładowy kalendarz przed sobą i jest niczego sobie. Spróbuję przy oakzji wziąć pare podesłanych zdjęć i zrobić próbny wydruk jak akurat te nasze fotki kolorystycznie wyjdą żeby by pewnym jakości.

Bierzemy się za to czy odpuszczamy? Zależy czy jeśli nie uda się do grudnia skończyć to czy wchodzi w grę styczeń. Wrzucić kilka fotek i wsawić cyferki to nie problem ale jednak trzeba poświecić na to kilka wieczorów no i przede wszystkim wybrać wspólnie zdjęcia . Może jakiś moderator który tu zagląda przygotowałby sondę z głosowaniem ... nie jestem pewnien tylko jak dużo może być opcji w jednej sondzie to trzeba będzie podzielić.