Strona 1 z 18 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 188

Wątek: Kalendarz fotografii na 2008 rok

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Smile Kalendarz fotografii na 2008 rok

Witam wszystkich,

w ubiegłym roku ktoś z forumowiczów zaproponował abyśmy stworzyli kalendarz naszych fotografii. Były już pewne plany i warto jest zrealizować.

Jest początek roku, a to dobry czas żeby coś zacząć robić. Potrzebne będą zdjęcia i od tego powinniśmy zacząć. Później porozmawiamy o wybieraniu zdjęć które ostatecznie znajdą się w kalendarzu, o wyglądzie stron, kosztach druku i wielkości nakładu. Miło będzie jesli stworzymy ten projekt razem.

Zaczynamy zbieranie zdjęć.

Witryna projektu znajduje się tutaj.

Tyle na wstępie, tak to widzę i liczę na dyskusję, pomysły i pomoc... nie, nie chcę być tu szefem .
    Ostatnio edytowane przez Diodak ; 07-08-2007 o 04:25
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Domyślnie

Pomysł bardzo fajny, tylko jak na mój gust to akcję powinniśmy zacząć gdzieś w połowie listopada, żeby wszystko było gotowe przed końcem roku, teraz to już może trochę późnawo na kalendarz.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo Zobacz posta
    Pomysł bardzo fajny, tylko jak na mój gust to akcję powinniśmy zacząć gdzieś w połowie listopada, żeby wszystko było gotowe przed końcem roku, teraz to już może trochę późnawo na kalendarz.
    Teraz mamy 2007 a kalendarz ma być na 2008

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

... teraz to już może trochę późnawo na kalendarz.
    Na 2008 rok
    podpis...

Domyślnie

sorry bystry jestem jak woda w klozecie ) ale przynajmniej się ktoś odezwał

EDIT
    i jeszcze coś mi się zpochrzaniło i mój post mi się nie wyświetlił i dwa razy poszło, chyba czas iść spać
    Ostatnio edytowane przez stdanielo ; 15-01-2007 o 21:59

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

No, jak już Diodak się za to wziął, to nie ma że boli, musi wypalić :-D Chętnie coś tam podeślę, choć pewnie będzie monotematycznie ... mam dwie uwagi:

- anonimowość nie ma sensu, wiadomo kto z grubsza jakie fotki robi, a najlepszymi ludzie z reguły się chwalą i tak na forum
    - proponuję limit 2-3 zdjęć na użytkownika

Na temat wyboru, ideologii wyboru, tego "co właściwie chcemy" się nie wypowiem, bo jak rozumiem koncepcja jest taka, żeby nad tym zastanowić się później Chodzi mi po głowie taka myśl.. żeby oprócz wstawiania fotek, dać ludziom możliwość komponowania kalendarzy z tych, które już są - i głosowania nad tymi kompozycjami ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Chętnie coś tam podeślę, choć pewnie będzie monotematycznie ... mam dwie uwagi:

- anonimowość nie ma sensu, wiadomo kto z grubsza jakie fotki robi, a najlepszymi ludzie z reguły się chwalą i tak na forum
    A ja mialem taki sprytny pomysl by z toba sie dogadac ze wyslesz zdjecie kota a ja samolotu, podobnie z Jarkiem - on zdjecie kota a ja slubne

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

dobrze że Diodak już się za to zabiera , bo czasu wbrew pozorom nie zostało dużo

Bywalec

Domyślnie

o, fajnie, że ktoś wziął mój pomysł pod uwagę (:

a mi się wydaje, że początek roku to najlepszy pomysł. niech to będą aktualne zdjęcia ( w sensie z roku 2007 ). wydaje mi się, że czym świeższe zdjęcia tym lepiej.

btw. służę pomocą. tylko chciałbym wiedzieć wcześniej w czym mógłbym pomóc ;P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez root Zobacz posta
    o, fajnie, że ktoś wziął mój pomysł pod uwagę (:

a mi się wydaje, że początek roku to najlepszy pomysł. niech to będą aktualne zdjęcia ( w sensie z roku 2007 ). wydaje mi się, że czym świeższe zdjęcia tym lepiej.
    Zgadzam się z tobą tylko mi się lata popieprzyły

Strona 1 z 18 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów