Dzięki heniek za rady...ale niestety to nie ta funkcja. To co zaznaczyłeś "fade in", dotyczy płynnego wejścia całego utworu. Przy przeskakiwaniu /Page Up i Page Down/ nadal efekt "zrywanej płyty" taki jak opisał Jatzzek wyżej.
Dzięki heniek za rady...ale niestety to nie ta funkcja. To co zaznaczyłeś "fade in", dotyczy płynnego wejścia całego utworu. Przy przeskakiwaniu /Page Up i Page Down/ nadal efekt "zrywanej płyty" taki jak opisał Jatzzek wyżej.
Zrob gotowa prezentacje w postaci pliku EXE. W trakcie przegladania uzyj przycisku PAGE-UP lub PAGE-DOWN. Czy masz efekt delikatnego wejscia muzyki po WYMUSZONEJ zmianie slajdu, czy raczej muzyka od razu wchodzi na pelnej glosnosci? Mi wchodzi na pelnej glosnosci, a chcialbym zeby to bylo delikatne wejscie. Wlasnie o tym mowimy.
EDIT:
Byc moze efekt, o ktorym mowimy, zalezy od wersji Proshow. Na http://www.photodex.com/support/revisions/proshowgold/ znalazlem, ze dla wersji 3.1.2015 mamy (cytuje):
"Fixed problem where the show soundtrack could fade improperly during a slide sound "
Ja mam 3.0.1942 i moze w tej wersji nie da sie zrobic tego efektu?
Ostatnio edytowane przez jatzzek ; 28-11-2007 o 09:30
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?