Pokaż wyniki od 1 do 10 z 248

Wątek: Program do prezentacji

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Dzięki heniek za rady...ale niestety to nie ta funkcja. To co zaznaczyłeś "fade in", dotyczy płynnego wejścia całego utworu. Przy przeskakiwaniu /Page Up i Page Down/ nadal efekt "zrywanej płyty" taki jak opisał Jatzzek wyżej.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2marekm Zobacz posta
    Dzięki heniek za rady...ale niestety to nie ta funkcja. To co zaznaczyłeś "fade in", dotyczy płynnego wejścia całego utworu. Przy przeskakiwaniu /Page Up i Page Down/ nadal efekt "zrywanej płyty" taki jak opisał Jatzzek wyżej.
    no to nie wiem co macie nie tak, u mnie efekt (zerwanej płyty) nie występuje.
    Heniek

Początki nałogu Awatar jatzzek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heniek Zobacz posta
    no to nie wiem co macie nie tak, u mnie efekt (zerwanej płyty) nie występuje.
    Zrob gotowa prezentacje w postaci pliku EXE. W trakcie przegladania uzyj przycisku PAGE-UP lub PAGE-DOWN. Czy masz efekt delikatnego wejscia muzyki po WYMUSZONEJ zmianie slajdu, czy raczej muzyka od razu wchodzi na pelnej glosnosci? Mi wchodzi na pelnej glosnosci, a chcialbym zeby to bylo delikatne wejscie. Wlasnie o tym mowimy.

EDIT:
    Byc moze efekt, o ktorym mowimy, zalezy od wersji Proshow. Na http://www.photodex.com/support/revisions/proshowgold/ znalazlem, ze dla wersji 3.1.2015 mamy (cytuje):

"Fixed problem where the show soundtrack could fade improperly during a slide sound "

Ja mam 3.0.1942 i moze w tej wersji nie da sie zrobic tego efektu?
    Ostatnio edytowane przez jatzzek ; 28-11-2007 o 09:30
    why waste your time looking for proof?
    what if the answer is never the truth?

Uprawnienia umieszczania postów