Może opracują całkiem nowy układ jak do 40D.
Może opracują całkiem nowy układ jak do 40D.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wiesz w porównaniu do 1D to wiele rzeczy jest bez porównania - pod warunkiem wszakże, że np. w takim 1D mkIII to działa.
Póki co thrillera pt. "Problemy z AF w Marku Trzecim"ciąg dalszy: http://www.robgalbraith.com/bins/mul...8740-9068-9134.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Hehe :Smile:
Może mam szczęście ale u mnie wszystko chodzi kapitalnie od zdjęcia pojedynczego po servo w tandemie z karabinem maszynowym. Ale tak całkiem serio to puszka jest diabelnie dokładna, liczba przestrzałów na 85 zrównała się prawie do 0 i na tym mi głownie zależało i w 5D(niedokładność) głównie to mnie bolało, to samo z 50/1.2
Pzdr.
O problemie coś w normalnym języku...
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6523
FOTOINKWIZYTOR
Tak po ponad 2 latach użytkowania 5D stwierdzam że chodzą średnio i to nie tylko moja opinia zresztą troszkę doświadczenia już mam i było dokładnie tak jak napisałem, bywało ze 5D + 85L seria 8 na 10 była oki a było też tak ze 10 na 10 nadawało się do kosza......przy większym dystansie - 3-5metrów zawsze robiłem po minimum 3 klatki.
Pzdr.
No to ladnie :-|
Ja wlasnie czekam co wymysla z tym nastepca 5D bo wolalbym z pelna klatka walczyc, ale jestem w stanie wyrzec sie tej plastyki i innych cech FF na rzecz celnego AF'a z 1D Mark III. Ale jak widac i z jednym i zdrugim trzeba na razie poczekac.
ps
Arkan przesiadl sie z 1Ds na 5D i nie przypominam sobie, zeby na AF'a mocno narzekal... no chyba, ze przeoczylem.
Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 31-10-2007 o 13:35