Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz w porównaniu do 1D to wiele rzeczy jest bez porównania - pod warunkiem wszakże, że np. w takim 1D mkIII to działa .
    Póki co thrillera pt. "Problemy z AF w Marku Trzecim" ciąg dalszy: http://www.robgalbraith.com/bins/mul...8740-9068-9134.
    Hehe :Smile:

Może mam szczęście ale u mnie wszystko chodzi kapitalnie od zdjęcia pojedynczego po servo w tandemie z karabinem maszynowym. Ale tak całkiem serio to puszka jest diabelnie dokładna, liczba przestrzałów na 85 zrównała się prawie do 0 i na tym mi głownie zależało i w 5D(niedokładność) głównie to mnie bolało, to samo z 50/1.2

Pzdr.

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

O problemie coś w normalnym języku...
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6523
    FOTOINKWIZYTOR

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Ale tak całkiem serio to puszka jest diabelnie dokładna, liczba przestrzałów na 85 zrównała się prawie do 0 i na tym mi głownie zależało i w 5D(niedokładność) głównie to mnie bolało, to samo z 50/1.2
    Chcesz powiedziec, ze na 5D takie stalki jak 50L czy 85L chodza srednio (czyt. AF niedokladny)?

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Chcesz powiedziec, ze na 5D takie stalki jak 50L czy 85L chodza srednio (czyt. AF niedokladny)?
    Tak po ponad 2 latach użytkowania 5D stwierdzam że chodzą średnio i to nie tylko moja opinia zresztą troszkę doświadczenia już mam i było dokładnie tak jak napisałem, bywało ze 5D + 85L seria 8 na 10 była oki a było też tak ze 10 na 10 nadawało się do kosza......przy większym dystansie - 3-5metrów zawsze robiłem po minimum 3 klatki.

Pzdr.

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Tak po ponad 2 latach użytkowania 5D stwierdzam że chodzą średnio i to nie tylko moja opinia zresztą troszkę doświadczenia już mam i było dokładnie tak jak napisałem, bywało ze 5D + 85L seria 8 na 10 była oki a było też tak ze 10 na 10 nadawało się do kosza......przy większym dystansie - 3-5metrów zawsze robiłem po minimum 3 klatki.
    No to ladnie :-|
    Ja wlasnie czekam co wymysla z tym nastepca 5D bo wolalbym z pelna klatka walczyc, ale jestem w stanie wyrzec sie tej plastyki i innych cech FF na rzecz celnego AF'a z 1D Mark III. Ale jak widac i z jednym i zdrugim trzeba na razie poczekac.

ps
    Arkan przesiadl sie z 1Ds na 5D i nie przypominam sobie, zeby na AF'a mocno narzekal... no chyba, ze przeoczylem.
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 31-10-2007 o 13:35

Uprawnienia umieszczania postów