Strona 132 z 254 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134142182232 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 311 do 1 320 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cos okropnego Zobacz posta
    Witam wszystkich!
    Proszę powiedzcie mi czy na iS można wysyłać przez FTP ?
    jak tak to gdzie ?
    Jestem nowym użytkownikiem i nigdzie nie widzę tego.
    Wielkie dzieki
    Pozdrawiam
    niestety na istockphoto fotki mozna wysylac jedynie przez formularze html :-/
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

dzięki robgr85 i Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cos okropnego Zobacz posta
    dzięki robgr85 i Pozdrawiam

jeśli ktoś jest zainteresowany zautomatyzowaniem wysyłania to zapraszam na moją stronę, bo w końcu się sprężyłem i opisałem skrypcik ułatwiający proces wysyłania plików...

Pozdr.

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    niestety na istockphoto fotki mozna wysylac jedynie przez formularze html :-/
    Robgr85 nie wprowadzaj ludzi w błąd...

Oprócz formularzy mamy jeszcze inne możliwości:
    pierwszą możliwością jest korzystanie z programu prostockmaster
    http://www.prostockmaster.com/

a drugą opcją jest korzystanie z oprogramowania wydanego przez istockphoto
    http://www.istockphoto.com/downloads.php (na samym dole Image Uploading Software)
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    Robgr85 nie wprowadzaj ludzi w błąd...

Oprócz formularzy mamy jeszcze inne możliwości:
    pierwszą możliwością jest korzystanie z programu prostockmaster
    http://www.prostockmaster.com/

a drugą opcją jest korzystanie z oprogramowania wydanego przez istockphoto
    http://www.istockphoto.com/downloads.php (na samym dole Image Uploading Software)
    no fakt nie rozwazalem tych metod nigdy, bo na codzien kozystam z linuksa, i jakos mi tak z głowy wyleciały...

Domyślnie

jeśli ktoś jest zainteresowany zautomatyzowaniem wysyłania to zapraszam na moją stronę, bo w końcu się sprężyłem i opisałem skrypcik ułatwiający proces wysyłania plików...
    Tozto trzeba miec skonczone ze dwa fakultety zeby to pojac, no i ten ohydny Linux a feee Wydaje mi sie bardziej ogolne rozwiazanie zaprezentowalem dzis tutaj ... Jest to kawalek kodu w Javie, przez co zyskujemy przenosnosc miedzy platformami Windows, Linux/Unix ... Konfiguracja aplikacji banalna, kazda blondynka sobie poradzi, nie obrazajac blondynek

Zapraszam do testowania i pozdrawiam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    Tozto trzeba miec skonczone ze dwa fakultety zeby to pojac, no i ten ohydny Linux a feee Wydaje mi sie bardziej ogolne rozwiazanie zaprezentowalem dzis tutaj ... Jest to kawalek kodu w Javie, przez co zyskujemy przenosnosc miedzy platformami Windows, Linux/Unix ... Konfiguracja aplikacji banalna, kazda blondynka sobie poradzi, nie obrazajac blondynek

Zapraszam do testowania i pozdrawiam!

gdzie tam zaraz dwa fakultety. Nawet 'blondynka' *lub jakby za granicą powiedzieli w zamian za to* 'polaczek' sobie z tym poradzi. Co to za problem zamienić frazy login /password na swoje z danego stocka?

linuks jest fee? hahaha!

Pozdr.
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 24-10-2007 o 04:46

Domyślnie

gdzie tam zaraz dwa fakultety. Nawet 'blondynka' *lub jakby za granicą powiedzieli w zamian za to* 'polaczek' sobie z tym poradzi. Co to za problem zamienić frazy login /password na swoje z danego stocka?
    Uzalezniasz ten skrypt od srodowiska. Co go w moich oczach i oczach wielu windows-like users dyskfalifikuje ... Nie twierdze, ze sam jestem windows-like.

linuks jest fee? hahaha!
    To mowi Ci wieloletni uzytkownik systemow z rodziny pingwina.
    Chyba nie zrozumiales sensu tego zdania

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Co go w moich oczach i oczach wielu windows-like users dyskfalifikuje ...
    to jasne, że Twój uploader w javie jest dużo bardziej elastyczny pod względem środowiskowym, ale zapewniam Ciebie że w ostatnich latach linuksy stają się coraz bardziej popularne, i już kilku zwykłych 'klikaczy/kilkaczek' których znam zostawiło windowsa dla linuksa. Wiele firm/uczelni wymaga od pracownikow pracy w systemach uniksowych (a tam raczej maja szybkie lacza, i moj skrypcik zyskuje na wartosci gdy mozna plytke ze zdjeciami wrzucic do uczelnianego cd-roma)...

Pozdr.
    Robert

Domyślnie

Linuks jest fee.... BUHAHAHAHAHAHAHAHAH ohh zeby nie teninuks to pewnie bysmy nie mili nawet szansy sie spotkac na tym forum :P

Strona 132 z 254 PierwszyPierwszy ... 3282122130131132133134142182232 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów