PO
Samoobrona
PSL
LID
LPR
PIS
Polska Partia Pracy
Na inną partię
Założenie butów: 30 sek.
Spacer do lokalu wyborczego: 600 sek.
Oddanie glosu: 120 sek.
Ujrzenie niezadowolonej miny kaczora po wyborach: BEZCENNE
![]()
Ostatnio edytowane przez Zielony ; 17-10-2007 o 23:08 Powód: Automerged Doublepost
5DmkII; 400Dh; 24-70L; 70-200/2.8L; 135L; 35/2; 85/1.8; 50/1.8II; Ʃ 20/1.8; T 17-50/2.8; SY 8/3.5 fish-eye; T 28-300/3.5-6.3 VC; 580ex II; Metz 58 AF-1; YN565EX ::EOS 5; EOS 500N; S5Pro; Ʃ18-35/1.8; 80-200 2.8D ED; 50/1.8D; SY 85/1.4; Ʃ24-60/2.8; EX1;
Pozdrawiam Szymon
Pol zartem pol serio to bylo.
Co do przegladania informacji najbardziej mi pasuje ostatnio
www.dziennik.pl
Dobrze poukladane tematycznie, pod kazdym newsem zawsze sa odnosniki do wczesniejszych zwiazanych z tematem, no i ogolnie jest przejrzyscie.
NO i co najwazniejsze dawkowanie informacji wydaje mi sie najbardziej obiektywne.
Wiem, że miało być pół żartem, pół serio ;-)
Tym niemniej, czy ten obiektywizm "Dziennika" przejawia się tym np. że jego redaktor naczelny R. Krasowski mówi o red. naczelnym "Wyborczej": "Michnik poświęcił 1/3 życia na obronę byłych ubeków" ??? Notabene sprawa trafiła do sądu i zobaczymy, po czyjej stronie będzie racja.
Co do obiektywizmu "Dziennika" to pamiętam jeszcze wieczór wyborczy sprzed 2 lat:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar....html?skad=rss
Cytat:" Dziś prezes TVP Bronisław Wildstein ma tłumaczyć się przed zarządem telewizji, dlaczego "Wieczór wyborczy" zamiast relacji na żywo ze sztabów wyborczych pokazywał gadające głowy, głównie z "Dziennika". I dlaczego na dziewięciu zaproszonych publicystów aż ośmiu było z jednej opcji, a siedmiu reprezentowało jedną tylko gazetę - "Dziennik" wydawany przez koncern Axel Springer?
Zresztą pp. Michalski, Krasowski, Rybiński mają mocne skrzywienia na prawo, a wtedy o obiektywizm raczej trudno ;-)
Ostatnio edytowane przez Rob ; 18-10-2007 o 10:48
Muszisz cofac sie dwa lata. W przypadku gazety jest to na bieżąco.
Te życiorysy skrzywionych na prawo chyba są cienkie w porównaniu z tym:
http://www.polonica.net/czerwone-zyciorysy_Michnik.htm
Wybacz, ale JR Nowak, jako naczelny ideolog Radia Maryja, nie jest dla mnie żadnym autorytetem. Obecność wyłącznie w takich mediach jak wspomniane wcześniej RM, Telewizja "Trwam" czy "Nasz Dziennik", wykładanie w szkole księdza Rydzyka świadczą raczej o pewnym skrzywieniu umysłowym.
Cytat: Wszystkie media - poza Radiem Maryja, Telewizją Trwam i "Naszym Dziennikiem" - pomijają autentyczne osiągnięcia rządu, a szczególnie spotwarzają trzech muszkieterów - Ziobrę, Wassermanna i Dorna.
Zresztą najlepiej o nim świadczą jego publikacje; ze swojego antysemityzmu powinien się leczyć!
A żeby było śmieszniej, to "Wprost" niedawno podał, że "według akt zgromadzonych w IPN Nowak był zarejestrowany jako kontakt operacyjny SB"![]()