no ten jeżyk jest śliczny i fotki masz na prawde fajne
(ale awatar i tak mnie o duszność przyprawia;P)
canon 400D+50mm /f1.8
buuuuuu po takim fajnym zarobku dzisian odrzucili mnie w Stock Expert( za miesaic drugie podejscie... dziwne wyslalem zdjecia ktore na innych stockach chodza dobrze... no nic takie stocki...
a ja właśnie wrzucam pierwsze fotki (nie rendery) z lustrzanki. zobaczymy co powiedzą.
30D + szpargały
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Dzieki. Ja osobiscie najbardziej dumny jestem z motylka, bo robilem go z lewej reki, motyl siedzial na mojej prawej, a spust migawki zwolnilem malym paluszkiem :P
Sie udus, sie ;P
no tak sobie oglądam wasze zdjęcia i powiem że naprawde mi sie podobająFajna jesienna tematyka u fotoalaji i rachwala.
ja mam pare na kilku stockach ale na IS i SX to chyba nie mam szans sie dostaćcięgle coś im nie pasuje... Najlepsza jest chyba fotolia zarobiłem na niej już prawie 3$ !! hehehe jak chcecie to zobaczcie moje fotki może mi coś doradzicie co robie nie tak jak trzeba.. http://www.fotolia.com/p/200424136
Karol naprawdę ciekawe masz zdjęcia i jeszcze lepsze pomysły. W Tobie drzemie ogromny potencjał stockowy... tak mi się wydaje. Rób zdjęcia. Potrzebujesz ich mieć więcej w portfolio.
PS. A na ShutterStock idzie Ci gorzej niz na fotolii??
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
No naprawde dzięki za pochwałe jestem w szoku że podobają Ci sie moje pomysłysądziłem że raczej spotkam sie z ironicznym usmiechem... w sumie dopiero zaczynam i bede starał sie powiekszac swoj zbiór. Nie mam co prawda poczciwego sprzętu (po prostu mnie na niego nie stać) ale bede sie starał realizować swoje pomysły
Na Shutterstocka sie nie moge jeszcze zapisać bo nie mam ważnego paszporu a na razie nie ma sensu zebym go wyrabiał bo przeprowadzam sie za kilka miesięcy i zmienią sie moje dane. Naprawde Dzieki za pochwałe od razu zyskałem motywacje:-D
W paszporcie nie masz zapisanego miejsca zamieszkania, takze mozesz smialo wyrabiac, a zmiana miejsca zamieszkania nie wplynie w ogole na to nie wplynie
btw, ciekawe fotki![]()