Strona 124 z 254 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 231 do 1 240 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    w ostatniej seri przyjęli 8/10 zdjęć... a taka skuteczność naprawdę poprawiła mi humor...
    U mnie dzis 10/10, chyba mieli jakis wyjatkowy dzien w IS

Zdecydowanie poprawia humor

Bywalec

Domyślnie

no ten jeżyk jest śliczny i fotki masz na prawde fajne
    (ale awatar i tak mnie o duszność przyprawia;P)
    canon 400D+50mm /f1.8

Domyślnie

buuuuuu po takim fajnym zarobku dzisian odrzucili mnie w Stock Expert ( za miesaic drugie podejscie... dziwne wyslalem zdjecia ktore na innych stockach chodza dobrze... no nic takie stocki...

Bywalec Awatar Sielan
    Miasto
    Polska

Domyślnie

a ja właśnie wrzucam pierwsze fotki (nie rendery) z lustrzanki. zobaczymy co powiedzą.
    30D + szpargały

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    a ja właśnie wrzucam pierwsze fotki (nie rendery) z lustrzanki. zobaczymy co powiedzą.
    a gdzie te fotki wrzuciłeś?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    no ten jeżyk jest śliczny i fotki masz na prawde fajne
    Dzieki. Ja osobiscie najbardziej dumny jestem z motylka, bo robilem go z lewej reki, motyl siedzial na mojej prawej, a spust migawki zwolnilem malym paluszkiem :P

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    (ale awatar i tak mnie o duszność przyprawia;P)
    Sie udus, sie ;P

Karolwe
    Guest

Domyślnie

no tak sobie oglądam wasze zdjęcia i powiem że naprawde mi sie podobają Fajna jesienna tematyka u fotoalaji i rachwala.
    ja mam pare na kilku stockach ale na IS i SX to chyba nie mam szans sie dostać cięgle coś im nie pasuje... Najlepsza jest chyba fotolia zarobiłem na niej już prawie 3$ !! hehehe jak chcecie to zobaczcie moje fotki może mi coś doradzicie co robie nie tak jak trzeba.. http://www.fotolia.com/p/200424136

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Karol naprawdę ciekawe masz zdjęcia i jeszcze lepsze pomysły. W Tobie drzemie ogromny potencjał stockowy... tak mi się wydaje. Rób zdjęcia. Potrzebujesz ich mieć więcej w portfolio.

PS. A na ShutterStock idzie Ci gorzej niz na fotolii??
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Karolwe
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi Zobacz posta
    Karol naprawdę ciekawe masz zdjęcia i jeszcze lepsze pomysły. W Tobie drzemie ogromny potencjał stockowy... tak mi się wydaje. Rób zdjęcia. Potrzebujesz ich mieć więcej w portfolio.

PS. A na ShutterStock idzie Ci gorzej niz na fotolii??
    No naprawde dzięki za pochwałe jestem w szoku że podobają Ci sie moje pomysły sądziłem że raczej spotkam sie z ironicznym usmiechem... w sumie dopiero zaczynam i bede starał sie powiekszac swoj zbiór. Nie mam co prawda poczciwego sprzętu (po prostu mnie na niego nie stać) ale bede sie starał realizować swoje pomysły Na Shutterstocka sie nie moge jeszcze zapisać bo nie mam ważnego paszporu a na razie nie ma sensu zebym go wyrabiał bo przeprowadzam sie za kilka miesięcy i zmienią sie moje dane. Naprawde Dzieki za pochwałe od razu zyskałem motywacje:-D

Skorupiak
    Guest

Domyślnie

W paszporcie nie masz zapisanego miejsca zamieszkania, takze mozesz smialo wyrabiac, a zmiana miejsca zamieszkania nie wplynie w ogole na to nie wplynie

btw, ciekawe fotki

Strona 124 z 254 PierwszyPierwszy ... 2474114122123124125126134174224 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów