Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Canon leci w kulki ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kreon Zobacz posta
    Moze to zalezy od tego gdzie sie mieszka? Ja dostalem przelew po... 2 (slownie dwóch) tygodniach
    Jak jesteś z UK to szybciej.

==
    Dzwoniłem do pani na infolinię canona (nową - bezpłatną) to odesłała mnie pod numer działu promocji gdzie nikt kurna nie odbiera

nic tylko ich powiesić za jaja i do japoni odesłać

Początki nałogu Awatar Viqy
    Miasto
    Gdańsk

Lightbulb Promo Canona

Ja aparat kupiłem 25.08.2007. Następnego dnia wysłałem wszystko zgodnie z opisem listem priorytetowym do Irlandii. 14.09.2007 cierpliwość mi padła ), tym bardziej że nie dostałem żadnego maila z potwierdzeniem.
    Napisałem maila po angielsku do : Marie.Quinn@ir.cpginc.com (Canon Customer Service Team ). Po tygodniu dostałem maila, że diecezja już zapadła i mam w ciągu 20 dni dostać kasę. Na razie czekam ...

Może też tam napisz ?

Pozdrawiam
    Rafał

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Oleśnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viqy Zobacz posta
    Ja aparat kupiłem 25.08.2007. Następnego dnia wysłałem wszystko zgodnie z opisem listem priorytetowym do Irlandii. 14.09.2007 cierpliwość mi padła ), tym bardziej że nie dostałem żadnego maila z potwierdzeniem.
    Napisałem maila po angielsku do : Marie.Quinn@ir.cpginc.com (Canon Customer Service Team ). Po tygodniu dostałem maila, że diecezja już zapadła i mam w ciągu 20 dni dostać kasę. Na razie czekam ...

Może też tam napisz ?

Pozdrawiam
    Rafał
    Rafał mam do Ciebie prośbę. Możesz podesłać mi ten list bo nie jestem biegły w angielskim bardzo a muszę też wysłać. U mnie wytuacja wygląda tak, że kupiłem aparat 22.VIII jakieś dwa dni później w piątek wysłałem dokumenty. Był taki problem, że jak wypełniałem formularz na stronie to nie mogłem go wydrukować i musiałem wypełnić ponownie już z innym numerem. Dołączyłem karteczkę z informacją o tym w kopercie. Do tej pory nie dostałem żadnej informacji co się dzieje. Nie miałem czasu się tym zajmować, ale teraz muszę. W końcu 310zł nie leży na ulicy.

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

rzepek to, ze kilka razy wypelniales formularz nic nie szkodzi (sam mialem dokladnie taki sam problem jak Ty, i kasa doszla). Jednak maila napisz, bo to deczko za dlugo juz nie zwracaja kasy.
    Canon DSLR i "L"ki

Domyślnie

Do mnie nie doszedl zaden mail z potwierdzeniem.
    Formularz i kody (po uwczesnym skopiowaniu) wyslalem poleconym z potwierdzeniem odbioru. Potwierdzenie nigdy do mnie nie doszlo. Czek z suma zwrotu dotarl do mnie po prawie dwoch miesiacach kiedy przygotowalem juz gruby plik z listem i kopia formularza, i kodow.

...rownoczesnie Canon "wyjechal" z promocja 400d do konca sierpnia... a teraz z tego co widze sa kolejne zwroty przy zakupie 40d i szkiel. Pewnie nie wyrabiaja z obrobka poczty. To jedyne rozsadne wytlumaczenie.
    ║ 50D i 30D + graty ║

Coś już napisał

Domyślnie

Ja dzisiaj wysłałem majla do Paniw Iraldiiz ajmującej się casbackiem. Aparat kupiłem w kwietniu, po miesiącu dostałem automatycznego majla,ze niedługo powinienem miec pieniędze... i nic. oj, wkurze się jak nie odpisze...

"Hello. .IV 2007 i bought body of Canon 400D. I was entitled to be given a refund ( 1st cashback). I sent all required documents to Irland. After I had sant that, I got an automatically-sented email from Canon, and I was informed that in the near future I will be given my money back. It was about a few months, but I still don't have that money. I want to know what happened. I am looking forward to fast reply and explanaition."

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

ja dostałam 28 sierpnia potwierdzenie ze mój przelew jest realizowany a kasy nadal nie ma
    dzwonie do nich w poniedzia.łek bo mnie szlag trafia

Lepiej niech obiza cene niz maja robic takie popieprzone promocje

Coś już napisał Awatar copymaker
    Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

Ja czekam już 2 miesiące i z maili jakie wymieniłem z Marie Quinn wynika, że nie mają mojego zgłoszenia w swojej bazie.
    Z ostatniego maila wynika, że chyba dostanę kasę, ale muszę jej przesłać mailem moje dane, numery seryjne sprzętu i jeśli mam to kopie formularzy...
    Te ostatnie niestety zaginęły mi w akcji, ale mam nadzieję, że mimo wszystko uda mi się odzyskać cashback... bo mam tego z 1500zł...
    30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Ja właśnie dzisiaj dostałam swój zwrot a juz przestałam wierzyć że go otrzymam

ufff 300zl to może nie majątek ale dla mnie to i tak spora kasa

Domyślnie

Witajcie...

ja mam trochę inny problem.

Zakupiłem w Niemczech body 30D, a w Polsce 430EX.

Wszystkie kody zapakowałem do jednej koperty, dwa zgłoszenia (nie zrobiłem na jednym, ponieważ sprzęt był z innych sklepów) i inne wymagane dokumenty.

Wszystko to wysłałem w jednej kopercie do Irlandii.

Miesiąc temu dostałem maila, że zostanie zwrócona mi kasa za lampę, a o body nie było wogóle mowy.
    Pisałem do nich dwa razy bezpośrednio z formularza i nie dostałem odpowiedzi.
    Dzisiaj dostałem kasę tylko za lampę.

Co robić dalej?

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów