Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Ciężko jest być fotografem

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

bez komentarza :-|
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Kilka miesięcy temu w Słupsku w miejscowym hipermarkecie Real wziąłem z Fotojokera /który ma tam stoisko/obiektyw
    w celu wypróbowania.Wyszedłem na zewnątrz
    aby zrobić kilka fotek. I wtedy też ochroniasz zakazał mi fotografowania.Po wyjaśnieni, że kupuję obiektyw i chcę go wypróbować, zaniechał dalszej interwencji. Prawdopodobnie mają polecenie "z góry" aby nie dopuszczać do fotografowania tego cudu architektury.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Najlepsze jest podsumowanie tego artykułu - jest ktoś chętny ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

To może plenerek w Jankach? Zbiórka przed wejściem
    Znak rozpoznawczy: sprzęcior na wierzchu

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    To może plenerek w Jankach? Zbiórka przed wejściem
    Znak rozpoznawczy: sprzęcior na wierzchu
    Ja się piszę
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

dziwna jest ta Warszawa. co najmniej tak zagrozona terroryzmem jak centrum Bagdadu, a moze i bardziej. przynajmniej zdaniem niektorych autochtonow (warszawskich, nie bagdadzkich)

troche obciach
    www albo tez flickr

Domyślnie

ja robiłem fotki ze złotych tarasów i też przyleciał koleś. Ale byłem szybszy - 2h robiłem sobie zdjęcia w środku i przyleciał, jak mi się karta skończyła :P

Faktycznie - dziwna ta wasza Warszawka
    Pkt 8 regulaminu forum

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    dziwna jest ta Warszawa. co najmniej tak zagrozona terroryzmem jak centrum Bagdadu, a moze i bardziej. przynajmniej zdaniem niektorych autochtonow (warszawskich, nie bagdadzkich)

troche obciach
    Wiesz, kiedyś byłem na wczasach. Spotkałem pewnych ludzi i wywiązała się typowa wczasowa rozmowa - czym się zajmujemy, skąd jesteśmy. No i ci ludzi mówią "z Warszawy" - a ja na to "a dokładniej?" - a oni " z Grójca "

Podsumowując - Janki to nie Warszawa - to zwyczajna wieś.

Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    Faktycznie - dziwna ta wasza Warszawka
    Opisz mi ją, bo nie znam takiego miasta - może ciekawe
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 04-10-2007 o 10:35 Powód: Automerged Doublepost

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Wiesz, kiedyś byłem na wczasach. Spotkałem pewnych ludzi i wywiązała się typowa wczasowa rozmowa - czym się zajmujemy, skąd jesteśmy. No i ci ludzi mówią "z Warszawy" - a ja na to "a dokładniej?" - a oni " z Grójca "
    ale to chyba jest ogolnie problem spotykany w wiekszych miastach i ich przyleglosciach

to gdzie mieszkasz to tylko czesc historii. to skad pochodzisz i jakie masz wychowanie to inna. jeszcze inna, jak traktujesz miejsce w ktorym zyjesz.

Warszawa jest miastem mocno "przyjezdnym" gdzie duzo jest osob pochodzacych ze wszelkich regionow Polski i nie tylko. sprowadzanie ich do jednego mianownika jako "miastowych" to troche blad logiczny. podobnie, jak przypisywanie etykiety "wichura" tym osobom, ktore pochodzac z Warszawy zwialy (calkiem slusznie) na wszelkiej masci przykampinoskie zadupia, gdzie wprawdzie psy d* szczekaja a kury po stolach biegaja, ale za to nie wdychasz smrodu spalin i masz dookola zielony las, nie szare betony samo to nie robi z nich wiesniakow

ja wiem, ze Janki do powyzszej definicji nie pasuja, bo jako miasto to jest dziura sensu stricte, ale mimo to nie robilbym z jej autochtonow rasowej "wiochy"

ja sam, pochodzac z Wroclawia, bardzo chetnie bym sie przeprowadzil 20 km za miasto na jakas rasowa "wioche" w przyslowiowy "gluchy las". nie jestem zwierzeciem stadnym spragnionym mas wspolplemiencow, za to bardzo lubie sobie rano pobiegac z aparatem nad jeziorkiem czy po lesie. mieszkajac w domach z betonu potrzebuje na to co najmniej 30 minut dojazdu, zakladajac ze aktualnie rano nie oznacza 7.00 i w przypadku wiekszego miasta przebijania sie przez niemozebne korki.
    www albo tez flickr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów