Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
troche to zajmujace jest dodawac fotki, dlatego chcialem ograniczyc sie tylko do tych najlepiej usytuowanych na rynku.
Gdzie szukac ewentualnej lojalki z np istockiem ? Czy takowa pojawi sie dopiero, gdy osiagne jakis tam status jako stocker?
Ewelinka jest pozdrowiona (uzywajac wszedobylskiego passive voice)
ostatnie z sesji, niestety nie moge upnac na stocki wiecej niz 10choc moze to i dobrze, uczy selekcji
Nastepna seria bedzie dotyczyla problemow rodzinnchczyli klutnie z dziewczyna, odchodzenie z domu, zabieranie walizek, krzyk itd itd
Bedzie sie dzialo ...
Ostatnio edytowane przez asterix ; 01-10-2007 o 18:46 Powód: just like that :)
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
P.S. Pozdrów Ewelinkę,
, no właśnie, u mnie niedługo remont będzie, przydałaby się dobra ekipa, chociaż szczerze mówiąc młoda, ładna, ładnie malująca i umalowana kobieta w domu to by mi 'kogoś' tylko niepotrzebnie rozpraszała, więc może lepiej wolę męską ekipę
DD
no zdjęcia jak dla mnie bomba, moje kasztanki przy nich wysiadają, ale, że te wałki tak pozamieniałeś, to ja nie wiem, no jak tak można było, a poza tym, jak to ktoś wypatrzył, że nie ten kolor wałka i farby, haha, uśmiałam się![]()
canon 400D+50mm /f1.8
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
zamiast pytac powinienem przeczytac to co macie w stopkachDziekuje za pomoc.
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
no czytaj, czytaj ze stóp;P
canon 400D+50mm /f1.8
musze pochwalic fotoliesa szybcy... 30 min i wszystko zaakceptowane
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
co oznacza ostatnia z prawej ikonka pod fota w fotolia ? takie "c" wpisane w okrag (podczas przegladania stockow)
Ostatnio edytowane przez asterix ; 02-10-2007 o 00:09 Powód: Automerged Doublepost
lojalka? rozumiem że chcesz tylko i wyłącznie do jednego serwisu fotki wysyłać... jeśli chodzi o sam istock, to chyba trzeba mieć ponad 250DL (z Twoimi zdjęciami [z ewelinką] raczej szybko to pójdzie)... ten limit 10 dotyczy tygodnia... ostatnio mieli tam niezłą imprezę i im się zaległości porobiły.
może następną seryjkę zrób zgodzenia się po kłótni rozdzinnej
Pozdr.
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 02-10-2007 o 04:50
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Witam,
A ja mam dosc nie typowe pytanie wszyscy mowicie o zarabianiu, ale nikt o wyplacaniu...
Jestem na fotoli zarobilem narazie malo ale juz cos tam jest :P .
Chcialbym wyplacic money, ale nie wiem jak dokladnie. Posiadam konto w Mbanku. Wiec najprawdopodobniej bede musial zalozyc Paypal lub moneybookers.
Co tansze szybsze sprawniejsze? I jak wyglada caly system wyplaty na fotoli?
Robootb
O to moj nowy sprzecik ...
Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi
Uzywam zarówno Paypal'a jak i Moneybookers. DLa większości różnych transakcji w necie taniej wychodzi na MB jednak do wypłat kasy ze stocków polecam Paypal dlatego ze nie zaplacisz zadnych prowizji. Dostaniesz na konto tyle samo $ co zarobiłaś i jeżeli przelejesz kase z Paypala na swoje konto bankowe w kwocie wyższej niż 500zł nie zapłacisz zadnej prowizji. Poniżej 500zł prowizja 5zł.
Rejestracja konta w Paypal jest szybka i bardzo łatwa. www.paypal.pl
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress