Strona 7 z 55 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

baardzo ładne fotki ja sobie ostatnio załatwiłem book'a freemana odnośnie fotografii studyjnej, wiec myślę że też trochę uda mi się poprawić jakość moich 'studyjnych' fotek

musze tylko znaleźć czas aby to przestudiować :P
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

piotrzuraw
    Guest

Domyślnie

Bardzo ladnie, potwierdza sie ze dobre oswietlenie to podstawa. Kupilem ostatnio namiot bezcieniowy i dwie lampy swiatlo stale ale dokupie chyba jeszcze blyskowe i softbox.
    Chociaz narazie musze przyznac ze na obrobienie zdjec trace o wiele mniej czasu niz dotychczas, nie majac tych lamp

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeber Zobacz posta
    500 pln w godzine za focenie inauguracji roku w pewnej szkole wyzszej
    I to cała praca? Oddałeś im zrzut z karty?

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

a ja wlasnie debiutuje na istocku - jak dotad nie robilem stockow ino foty na potrzeby swojego designu/klientow etc.

Mam nadzieje, ze zaakceptuja
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Bywalec
    Miasto
    Suwałki

Domyślnie

Ja zarobiłem za zdjęcie mego dziecka 2 miesięczny zapas pieluch i chusteczek, o zabawkach nie wspomnę :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    I to cała praca? Oddałeś im zrzut z karty?
    tak było umówione
    wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

@asterix - ja bym zaakceptował... jeśli nie ma żadnych artefaktów/szumów etc to przejdą bez problemu...

Pozdr,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał Awatar Hallgerd

Domyślnie

Asterix, świetne zdjęcia, tylko przy tych na białym tle nie dawaj w opisie, że są izolowane lub na białym tle. Widzę jakby cienie, więc to może być powód do odrzucenia, szczególnie na stockxpert. Napisz, że na jasnym.

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    @asterix - ja bym zaakceptował... jeśli nie ma żadnych artefaktów/szumów etc to przejdą bez problemu...

Pozdr,
    Robert

Zaakceptował? Te zdjęcia przelecą przez akceptację niczym błyskawica i z rozpędu zaczną nabijac $.
    Mnie osobiście jedynie drażni na niektórych fotkach mało naturalne malowanie oraz inny kolor wałka a inny ściany.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Uzależniony Awatar asterix
    Miasto
    Londek.. UK

Domyślnie

A dziekuje
    No flatycznie na 2 fotach dalem inne walki... grrr tak to bywa jak sie obrabia o 3-4 rano

Jeszcze oczekuja na akceptacje wiec wymienie na poprawione....
    BTW ile zajmuje akceptacja na shutterstoku i istockphoto ?

Narazie dodalem tylko w tych 2 serwisach. Ktory jest jeszcze godny polecenia?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    apropos szumow to ni ma ISO 50, f10-20, 1/100s. Czasem cos jest lekko poza focusem, np twarz Eweliny jak spiewa do wałka, lekko ruszona choc reszta ciala ostro (w granicach rozsadku - tyle co matryca dala rade upchac na jedna klatke pixelkow)
    Ostatnio edytowane przez asterix ; 01-10-2007 o 18:02 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.

Strona 7 z 55 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów