Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: watek o kradziezy fotografii -c.d.

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gokyu Zobacz posta
    zagadka brzmi: czy to ja jestem upierdliwy czy podobienstwo stron raczej uderzajace ... coz najwyrazniej ktos nie uczy sie na WLASNYCH mimo wszystko bledach...

i co wy na to? pozdrawiam

ps - nie wiem jak was, szanowni uzytkownicy CB - ale mnie najbardziej rozbawil watek o prawach autorskich na dole strony autora... taaaaaa fantazje to ow jegomosc ma...
    IMO jesteś upierdliwy i nie jesteś ... trochę czepiasz się ... kościół OK, ale dzwony nie teges ... ja trochę Joomlę znam ... nietrudno o plagiat na "mało" przerobionych szablonach, ale autor często pozwala używać ich bez modyfikacji ...

tempaltka ms_web1 jest bezpłatną templatką dla Joomli do zastosowań niekomercyjnych

-----------------------------------------------------------------------------
    Free Joomla! Template "ms_web1" Template 'ms_web1'
    for Open Source CMS Joomla! 1.0.x and Mambo 4.5.x

FREE for private and non-commercial websites.
    Contact us by e-mail, if you want to use it on a commercial website.
    E-mail: \n templates@web-consultant.at

--------------------------------------------------------------------------
    http://www.web-consultant.at/templat...mla-templates/
    pytanie podstawowe brzmi: czy jest to w obydwóch przypadkach niekomercyjne wykorzystanie templatki
    Ostatnio edytowane przez joshua ; 01-10-2007 o 20:44
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joshua Zobacz posta
    IMO jesteś upierdliwy i nie jesteś ... trochę czepiasz się ... kościół OK, ale dzwony nie teges ... ja trochę Joomlę znam ... nietrudno o plagiat na "mało" przerobionych szablonach, ale autor często pozwala używać ich bez modyfikacji ...

tempaltka ms_web1 jest bezpłatną templatką dla Joomli do zastosowań niekomercyjnych

-----------------------------------------------------------------------------
    Free Joomla! Template "ms_web1" Template 'ms_web1'
    for Open Source CMS Joomla! 1.0.x and Mambo 4.5.x

FREE for private and non-commercial websites.
    Contact us by e-mail, if you want to use it on a commercial website.
    E-mail: \n templates@web-consultant.at

http://www.web-consultant.at/templat...mla-templates/
    pytanie podstawowe brzmi: czy jest to w obydwóch przypadkach niekomercyjne wykorzystanie templatki
    no i tu wydaje mi sie, ze odpowiedz na to pytanie znamy obydwaj... i chyba sie nie mylimy - pozdrawiam
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gokyu Zobacz posta
    no i tu wydaje mi sie, ze odpowiedz na to pytanie znamy obydwaj... i chyba sie nie mylimy - pozdrawiam
    1. już nie wiem w czym się mylimy lub zgadzamy,
    2. użyłem zbyt powierzchownego skrótu myślowego odnośnie Joomli i templatek do wykorzystania niekomercyjnego, za co już się pokajałem - bo nijak nie miałem zamiaru kogokolwiek oskarżać o nielegalne wykorzystanie szablonu,
    3. odnoszę wrażenie, że nieopatrznie wdepnąłem w rozdrapywanie starych ran o których nic nie wiem - i oby tak zostało, mając na myśli tylko i wyłącznie Joomlę, więc wracam do nory,
    4. dalej załatwiajcie to sami ... beze mnie ...

a tym, którzy chcą szukać i nie mają zamiaru bawić się w samodzielne "sklejanie" szablonu do Joomli polecam m.in. www.joomlos.de
    | http://www.wizjer.net | dobre chęci i żadne umiejętności | body xxD na końcu i kilka szkieł USM IS coś tam w plecaku a ostatnio częściej w torbie | lampę ze statywem, filtry też mam, bo pisali, że tak trzeba |

Uprawnienia umieszczania postów