Strona 107 z 254 PierwszyPierwszy ... 75797105106107108109117157207 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 061 do 1 070 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Bywalec

Domyślnie

Robert, może im coś napisz, że nie rozumiesz o co chodzi, może to coś da, nie będziesz już twarzą bez charakteru i własnego zdania, a człowiekiem, któren czuje i ma już "ble"
    canon 400D+50mm /f1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    ja wczoraj puściłem kolejną serię rejestracyjną... oni chyba jakoś się uparli na mnie, bo fotki które poprzechodziły na dreamstime, istock są odrzucane. co śmieszniejsze w 3ch przypadkach jako powód odrzucenia podali '7 of 10 photos must be approved' czy jakoś tak.
    No niestety niektorzy recenzenci na SS sa upierdliwi. Wyslales zdjecia rano zgodnie z "teoria spiskowa" ?

Odnosnie tych trzech zdjec z absurdalnym powodem odrzutu to bym do nich napisal z prosba o ponowna weryfikacje ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    No niestety niektorzy recenzenci na SS sa upierdliwi. Wyslales zdjecia rano zgodnie z "teoria spiskowa" ?

Odnosnie tych trzech zdjec z absurdalnym powodem odrzutu to bym do nich napisal z prosba o ponowna weryfikacje ...
    około 14tej, więc może faktycznie trochę sam skopałem... tak czy siak ciśnienie mi podnieśli i dobrze że miesiąc muszę poczekać na kolejną przesyłkę... może uda mi się coś ciekawszego strzelić specjalnie dla nich...

Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Karolwe
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich jestem nowy na tym forum wybaczcie jeśli palne coś głupiego... od zeszłego tygodnia zarejestrowałem sie na fotolii i zacząłem sie bawić w robienie zdjęć na stock (mam już cztery) chciałem sie dowiedzięć od Was paru rzeczy o innych stockach tzn. które są najlepsze które najgorsze..(w sensie przyjmowania i sprzedaży zdjęć) co dziennie robie 1-2zdjęcia i nie mam zamiaru przestać... myśle że mam oryginalne pomysły i że mogę w ten sposób jakoś zarobić kiedyś na nowy aparat ... (ech...canon 300d by mi starczył....)

Coś już napisał

Domyślnie

Wedlug mnie warto byc na 3
    fotolia
    istock
    SS

Fotolia najwiecej moich zdjec akceptuje :P ... SS nie zaakceptowal mojej 10 ... A istock odrzucil pierwsza serie ... Narazie tylko fotolia ... Tam mam juz ponad 100 zdjec, sprzedane narazie 3 ... Moze w przyszlosci bedzie lepiej
    Pozdrawiam Robootb
    O to moj nowy sprzecik ...
    Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi

Karolwe
    Guest

Domyślnie

hej i jeszcze jedno mam problem żeby sie salogować na shutterstock, chodzi o to że nie mam paszportu. Nie wyjęzdzam poza granice unii i nie jest mi potrzebny, wysłałem im skan dowodu to powiedzieli że nie akceptują mojego "ID card".. może spróbuje wysłać prawojazdy? co o tym sądzicie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dzięki Robootb ja na fotolie wrzuciłem 5 i 4 mi przyjeli już sprzedałem 1 i mam o.33credita <lol2>
    Ostatnio edytowane przez Karolwe ; 26-09-2007 o 11:53 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie

Gratulacje sprzedazy zegarow oby tak dalej ...
    No nic jak chcesz pogadac o stockach zapraszam na gg : 2620737
    wymienimy sie informacjami ...
    Pozdrawiam
    Ja na SS wyslalem paszport po mimo ze nie mam 18 lat i akcept. Wiem ze dowodu nie przyjmuja. Wyslij nowe prawko i zobaczymy. Ale chyba przyjdzie Ci poczekac :P ...
    Pozdrowienia
    O to moj nowy sprzecik ...
    Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi

Karolwe
    Guest

Domyślnie

niestety trzeba paszport sobie zrobić pewnie moje gg 1836706

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolwe Zobacz posta
    Witam wszystkich jestem nowy na tym forum wybaczcie jeśli palne coś głupiego... od zeszłego tygodnia zarejestrowałem sie na fotolii i zacząłem sie bawić w robienie zdjęć na stock (mam już cztery) chciałem sie dowiedzięć od Was paru rzeczy o innych stockach tzn. które są najlepsze które najgorsze..(w sensie przyjmowania i sprzedaży zdjęć) co dziennie robie 1-2zdjęcia i nie mam zamiaru przestać... myśle że mam oryginalne pomysły i że mogę w ten sposób jakoś zarobić kiedyś na nowy aparat ... (ech...canon 300d by mi starczył....)
    powiem tak.... jak masz internet to możesz śmiało rozsyłać do jak największej ilości stocków, w ten sposób trafisz to jak największego grona odbiorców... szukasz solidnych banków zdjęć? zajrzyj na stronę z mojej stopki, myślę że się przyda.

Pozdrawiam,

P.S. Musi być paszport, ani prawka ani dowodu osobistego nie zaakceptują.

Robert, może im coś napisz, że nie rozumiesz o co chodzi, może to coś da, nie będziesz już twarzą bez charakteru i własnego zdania, a człowiekiem, któren czuje i ma już "ble"
    nie chce mi się do nich pisać... musze odczekać, ochłonąć, miesiąc temu dostałem info żebym przesłał więcej fotek, bo nie są do końca przekonani, teraz te '7 z 10' albo że szumy/artefakty z fotek które na innych stockach (m in istock i dreamstime) spokojnie zaakceptowali. na razie nie chce mi się o nich myśleć... muszę ochłonąć. za miesiąc poślę im zupełnie nowe próbki, jak się nie spodobają, albo dadzą podobną przyczynę odrzucenia to zrobię sobie kawę i nasmaruje im takiego mejla że będą przez pół roku pamiętać.
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 26-09-2007 o 12:49
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dlaczego chcesz wysyłać nowy zestaw skoro Ci przyjęli 7 to je zostaw dorób tylko 3 nowe.

Strona 107 z 254 PierwszyPierwszy ... 75797105106107108109117157207 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów