Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Asystentem być...

Mieszany widok

em_ka
    Guest

Domyślnie

Słuchajcie, bardzo Wam dziękuje za zaangażowanie, ale rady typu czytaj i ucz się i idź sobie na jakiś kurs nie są mi do niczego potrzebne. Niektórzy tu na tym forum chyba piszą, tylko żeby coś napisać, albo się w domu nudzą

Chciałbym u kogoś pracować, żeby móc podpatrzeć jak się pewne rzeczy robi na poziomie i przy okazji samemu się nauczyć. Która książka jest tak dobra, że zastąpi mi miesiąc praktyk w agencji lub studiu?

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez em_ka Zobacz posta
    Słuchajcie, bardzo Wam dziękuje za zaangażowanie, ale rady typu czytaj i ucz się i idź sobie na jakiś kurs nie są mi do niczego potrzebne. Niektórzy tu na tym forum chyba piszą, tylko żeby coś napisać, albo się w domu nudzą

Chciałbym u kogoś pracować, żeby móc podpatrzeć jak się pewne rzeczy robi na poziomie i przy okazji samemu się nauczyć. Która książka jest tak dobra, że zastąpi mi miesiąc praktyk w agencji lub studiu?
    Kolego, najwidoczniej sam nie wiesz czego chcesz. Jak Ci ktoś podkłada gotowce pod nos ty Ty się czepiasz że nie o to Ci chodzi. Ja jak chciałem nauczyć się fotografii studyjnej to miałem 2 wyjścia:
    1. Wynająć studio i bawić się samemu a może coś z tego wyjdzie.
    2. Iść na kurs fotografii studyjnej.

Skorzystałem z punktu drugiego, kurs trwał (jeden stopień) 3 miesiące i teraz wiem jak się poruszać w studio i co jak ustawiać. Teraz wynajmuję sobie z kolegą studio na 2-3 godzinki raz w tygodniu i walczę. No ale skoro Tobie wydaje się że bez jakiejkolwiek najmniejszej pracy nauczysz się ustawiać np. światło to się mylisz.

em_ka
    Guest

Domyślnie

A przeczytałeś w ogóle co ja napisałem powyżej?

Uprawnienia umieszczania postów