Pokaż wyniki od 1 do 10 z 834

Wątek: 5D vs 40D

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01 Zobacz posta
    Jakoś moderatorzy omijają ten wątek - boją się go jak ognia :-)
    Ja np czekam az uzytkownicy forum pojda po rozum do glowy i przestana karmic trolla... ale niestety co chwila jakis madrala sie znajduje co mysli ze przekona canika .

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ja np czekam az uzytkownicy forum pojda po rozum do glowy i przestana karmic trolla... ale niestety co chwila jakis madrala sie znajduje co mysli ze przekona canika .
    No ale to może powinien się znaleźć wreszcie ktoś jeszcze mądrzejszy i zamknąć. Jak ktoś wypisuje rzeczy delikatnie mówiąc mijające się z prawdą i pozostaną one bez odpowiedzi to z kolei ktoś inny niezorientowany czytając te "mądrości" dojdzie do fałszywych wniosków.
    Szkoda by było żeby tak nieprawdziwy obraz na temat tak fajnego body jakim jest 5D powstał po przeczytaniu tego wątku. Dlatego mimo wątpliwości odpowiadamy.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar TOPOL
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Jak już pisałem w którymś z wątków:

"I nikt nas nie przekona, że czarne jest czarne a białe jest białe..."

Chyba nawet wiem na kogo będzie głosował Canik...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Obawiam się, że zamknięcie nie pomoże. Canik zaraz wyskoczy z nowym wątkiem w stylu "sprzedałem 5d, kupiłem 40d i osiągnąłem absolut". Skoro sam miałem już okazję porównać co nieco, więc wiem, że albo Canik postradał zmysły lub też, co bardziej prawdopodobne, po prostu trolluje. Skoro tak, to róznież przyłączam się do wniosku zamknięcia wątku. Nikt tutaj nie ma już chyba żadnych wątpliwości, że wątek kompletnie nic nie wnosi, poza "otuchą strapionych serc posiadaczy matryc z cropem", którzy nie wiedzieć czmu mają jakieś kopleksy wobec aparatów pełnoklatkowych. Wydaje mi się jednak, że w takiej sytuacji należy udać się do psychologa, a nie trollować na forum.

Początki nałogu Awatar Arek Piekarz
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slavko Zobacz posta
    Obawiam się, że zamknięcie nie pomoże. Canik zaraz wyskoczy z nowym wątkiem w stylu "sprzedałem 5d, kupiłem 40d i osiągnąłem absolut".
    Wtedy zawsze można mu dać bana na tydzień lub dwa, niech ochłonie.
    40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
    Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
    Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW

Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
    Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slavko Zobacz posta
    Obawiam się, że zamknięcie nie pomoże. Canik zaraz wyskoczy z nowym wątkiem w stylu "sprzedałem 5d, kupiłem 40d i osiągnąłem absolut".
    Nie musi zakladac nowego watku. Juz sie zadomowil w watku o 40D (ze niby 40D juz nie taki fajny jak mu sie wydawalo) i w watku o nowosciach Nikona (ze niby D300 to debesciak).

Uprawnienia umieszczania postów