Film małobrazkowy, również nie legitymuje się rozmiarem 36,00 x 24,00 mm ...
Film małobrazkowy, również nie legitymuje się rozmiarem 36,00 x 24,00 mm ...
ty kolekcjoner moze miales w rekach juz nastepce , przyznaj sieZ tego wynika, że cały czas piszesz o aparacie, którego nie miałeś nawet w ręku, bo ten 5D który ja miałem miał taką właśnie matrycę....i wtedy sie obudziles
no ale kto gdzie kiedy??Co do sprzedaży 5D i 200D kolega mówił tylko o tym, że ktoś kupował 5D, a nie ile sztuk.Kolega wyraznie stwierdzil ze ludzie kupowali 5d mimo ze byly bardziej ergonomiczne puszki ale jacy ludzie i jakie kryteria brali pod uwage?
bez przesady ja tylko bronie faktów...canon i wyznawcy 5d(w szczegolnosci) lubią naduzywac okreslenia FF które ma sie nijak do fizycznego rozmiaru tej matrycycanik - nie daj sie! walczysz!![]()
Canik, ty zbóju:O
To może odpowiesz, po co się kupuje 5D, po co istnieje większa matryca i... gdzie chodzisz do okulisty?![]()
a dlaczego ludzie kupuja cropa chociaz jest FF?To może odpowiesz, po co się kupuje 5D, po co istnieje większa matryca![]()
![]()
![]()
Czytają ten wątek?![]()
a dlaczego ludzie kupuja cropa chociaz jest FF?i wszystko jasneCzytają ten wątek?
Skoro nie widac różnicy to po co przeplacać
prawie masz racje ...prawie bo "prawie" czasem robi róznice - sek w tym ze na dzien dzisiejszy im sie to nie opłaca i mają 100% racjiDokładnie dlatego, dlaczego Ty nie kupiłeś - nie stać ichLepiej różnice w cenie przeznaczyc na szkiełka bo to od nich najwiecej zalezy
![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W pełni cię popieram, chociaż dałeś się ponieść emocjom i rozumiem decyzję admina z wlepieniem żółtej kartki.
Błagam, zamknijcie już ten wątek! Canik nabija sobie tylko posty, a wypisuje mnóstwo bzdur o braku różnicy w jakości obrazu z 5D i 40D, pseudo FFa w 5D, obraża posiadaczy tej puchy, pisząc, że sami nie wiedzą, czemu ją kupili oraz wprowadza w błąd nowych użytkowników Canonów (lub ogólnie tego forum). Ten wątek od początku nie miał racji bytu, więc skończmy z trollowaniem.
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl