mam 19"dell na chipie ultrasharp- do fotek genialny - cena 2 letnie na allegro 700zl
mam 19"dell na chipie ultrasharp- do fotek genialny - cena 2 letnie na allegro 700zl
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
gradienty bez przebarwień. wysiwetla 16.7mln matryca PVA. a chip ten stworzony dla grafików. lepszy od philipsa. wczesniej miałem prof crt. postanowiłem przesiąść sie na lcd i tu padł wybór. Zajmuje sie tylko fotografią i ten monitor jest optymalny. www.adam-brzoza.com
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 17-09-2007 o 22:30
Rzucił Pan tezę na forum. Zapytałem o jej uzasadnienie, ponieważ moje informacje mówią coś zgoła innego. Ja również mogę napisać cokolwiek z sufitu, marketingowe słowa-klucze, bez dowodów, ale przecież nie o to chodzi. Jeśli Pan twierdzi, że ma Pan świetny monitor do fotografii proszę podać przynajmniej jego model.
PS. Pytanie o gradienty w liczbie mnogiej było podchwytliwe. Nikt nie jest w stanie ocenić braku przebarwień na więcej niż jednym gradiencie (szarości). Zatem wniosek jest taki, że w ogóle Pan tego nie zweryfikował, a tylko rzucił puste hasło.
Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 17-09-2007 o 22:42
na forum - odpowiedziałem na pytanie [jaki monitor] podałem swój typ, nie jestem specjalista od monitorów ----ALE ZANIM KUPIŁEM TO KILKANAŚCIE PRZETESTOWAŁEM, być może zadający pytanie chciał typowej porady normalnego użytkownika a nie fachowej jakie wykresy itp. Wiem bo byłem w podobnej sytuacji co specjalista to inne porady i zdania, to może być zniechęcające.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a moj monitor to DELL UltraSharp 1905FP
Ostatnio edytowane przez AdamBrzoza ; 17-09-2007 o 23:00 Powód: Automerged Doublepost