Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: Sprzęt foto w bagażu podręcznym

Domyślnie

hmm ostanio zaplacilem dodatkowo za 6kg nadbagazu glownego... 10euro/kg (sic!)

co do aparatu to przed boardingiem zapytałem czy moge popstrykać fotki samolotom (niestety przez szybe :-( ) i pani we Frankfurcie sie zgodziła

w samolocie tez pstryknąłem pare fotek - mam takie zestawienie z powietrza
    Frankfurt vs. Pyrzowice
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Domyślnie

witam

ja mialem 1 tylko przypadek na JFK w NY, wylozylem lapa przeszedl
    pech chcial ze szkolili babe do obsugi (tego nie wiem jak to sie nawet zwie )cos wcisnela i tylko slyszalem No !! i jak dzis pamietam jej mine ,jak mi szedl zegarek ( nowka ) poprostu przestal chodzic. Za 2 g ruszyl odetchnolem z ulga , pomysl co by bylo jak bys polozyl all stuff.
    Teraz to patrze jak stoja i czy nie ma kogos kto szkoli innego geniusza na tej maszynie

Pozdrawiam Dariusz
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu Awatar jadeit
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

heh

mi w Berlinie skanowali każdy z obiektywów pokolei
    statyw dałem luzem, tzn. w jego futerale, do luku
    na skanerze doczepili sie do pojemnika plastikowego z kiełbasą

pozdrawiam
    un point c'est toi
    fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10

Coś już napisał Awatar kazper
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Moja ostatnia podróż do i z Irlandii odbył się bez jakiejkolwiek ingerencji służb celnych zarówno polskich jak i ichniejszych do mojego bagaża foto.
    Jednak zauważyłem (może były i wcześniej) na okęciu, jak ja nazwałem "szablony" jak duży powinien być bagaż podręczny.
    Lovepro Computrrek mieście się się tam na styk.

Lowepro Computrrek - ma sie rozumieć. Jakiś romantyczny nastruj mną owładną czy co ??
    kazper

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jadeit
    heh

mi w Berlinie skanowali każdy z obiektywów pokolei
    statyw dałem luzem, tzn. w jego futerale, do luku
    na skanerze doczepili sie do pojemnika plastikowego z kiełbasą

pozdrawiam
    A Vancouver, na lotnisku Pani była tak miła, ze poprosiła mnie o zdjecie obiektywu z aparatu bo koniecznie chciała zjażeć dośrodka (po co nie pytałem). Zajżała, zrobiła strasznie mądrą minę i zapytała czy film mi się nie naswietlił Kiedy jej powiedziałem, aparat ma kartę pamieci a nie film była nieco zdziwiona ... i przprosiła, że sprawiła kłopot Nie czepiała się nawet do tego że plecak ze sprzetem wazył 17 a nie 10 kg. Miła kobietka prawda

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

Odkurzam watek...

Latal ktos z Was (lub waszych znajomych) tanimi liniami BMIBABY? Jesli tak, to jak sie tam sprawy maja z bagazem podrecznym i sprzetemw nim (torba Lowepro Magnum AW lub plecak Tamrac expedition 5)?
    Lece do Amsterdamu z Cardiff 23 wrzesnia a potem wracam do Birmingham (tymi samymi liniami). Dzwonilem do nich i czekalem (sluchajac smetnej muzyki) przez godzine i sie nie doczekalem na odpowiedz, a na ich stronie nic nie znalazlem o tym
    Ostatnio edytowane przez Kreon ; 14-09-2007 o 16:59
    Canon DSLR i "L"ki

Uzależniony

Domyślnie

Największe zainteresowanie na prześwietlarce wzbudza zazwyczaj gruszka do dmuchania

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

rolaj, ale teraz piszesz ogolnie czy tez odpowiadasz na moj post?
    Canon DSLR i "L"ki

Uzależniony

Domyślnie

Ogólnie, nie patrzyłem na daty postów. I całkiem serio. Przypuszczam, że może się tak trafić także na "gate" linii o które pytasz. Obsługa wpatruje się w ekran, prosi by podejść i mówi że widzi coś co do złudzenia przypomina gumową gruszkę i prosi o wyjaśnienie co to jest. A następnie prosi pokazać i wytłumaczyć czemu służy. Pół biedy jeśli to tylko specjalistyczna torba foto a nie napakowany ciasno rózny bagaż.

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

To gruszke moge sobie odpuscic i zapakuje ja w walizke
    Canon DSLR i "L"ki

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów