Strona 8 z 37 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 369

Wątek: Albumy ślubne, fotoksiążki

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Odświerzę
    ja przyklejam 58-fot na 30kartkach.
    Ale mam pytanie:
    rozmawiałem z panią z Foto- kwiatku i zaczęła mi odradzać henzo (podobno odkąd w Chinach robią to i kartki i przekladki odpadają ) co wy na to...?? czy komuś się taka reklamacja zdarzyła...?? Pani poleca natomiast albumy firmy Walther (Niemcy) podobno jakosc solidna i parę modeli pięknych (jak nie niemieckich.. )...co wy na to...??

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Ja tam na razie kupuję albumy firmy POLDOM . Albumy miały 50 kartek czarnych. Wyglądają bardzo ładnie i są solidnie wykonane. Polecam, a i nie są takie drogie bo aż 50zł z kawałkiem z przesyłką. Link zamieściłem powyżej ale jeszcze ra z przypomnę http://www.fotofilm.com.pl/shop/main...=80&rz=1&str=1

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

no tylko juz 2 razy z poldomu przekładka się mlodym odkleiła...hm...??

poza tym Henzo też za 60-100zł kupisz

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    no tylko juz 2 razy z poldomu przekładka się mlodym odkleiła...hm...??
    no bo to gowno ciagniete z azji. Z reszta chyba wszystkie wymienione w tym watku firmy procz Henzo i Walther to nie firmy produkujace albumy a importujace je wlasnie z azji. Nawet nie wiem czy jakas polska firma produkuje albumy.

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Ok, tylko wiecie, tak na dobrą sprawę to wszystko ma swoją wytrzymałość. Jak patrzę jak niektórzy przeglądają albumy i nie patrzą na to czy to czyjeś i że delikatnie tylko na huuurrrrra! aby do przodu. Później są właśnie efekty coś się odkleja albo urywa. Nie twierdzę że są dobre ale uważam że z tym też trzeba się umieć obchodzić. Młodzi OK a goście nie.

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

G. prawda mnie w nowym albumie poldomu sama przekładka zaczeła odchodzic i podklejałem..!!! tpop, w takim razie Henzo to też gówno bo właśnie już w azji robią...;(. Owszem ponoc te z wyższej półki to jeszcze mają jakość zachowaną, ale dasz młodym album za 250zł jak za ślub bierzesz 1200...??

Domyślnie

Ja od jakiegoś czasu nie drukuje już odbitek
    Składam swoje zdjęcia w albumy na kompie, do pdfa - wysyłam do drukarni, potem koleś zawozi je do introligatora, a ja je odbieram

coś*podobnego: http://www.kasprzakleonard.home.pl/w...-juz-dostepny/

tylko,*że teraz już twarda kartonowa oprawa i bez spiralki tylko szyte

od razu się*przyznaję - nie czytałem całej dyskusji tylko 1 post.
    Pkt 8 regulaminu forum

Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Adaś, a jak z jakością druku i jakie koszty...??

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Nie wiem jak u Adama ale z tego co mi się udało widzieć te Fotoksiążki to nic rewelacyjnego, poza tym że nie ma możliwości aby zdjęcia Ci się odkleiły no i karty mocno się trzymają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    Nie wiem jak u Adama ale z tego co mi się udało widzieć te Fotoksiążki to nic rewelacyjnego, poza tym że nie ma możliwości aby zdjęcia Ci się odkleiły no i karty mocno się trzymają
    a Ty na pewno na temat? Mowisz, ze widziales te wlasnie ksiazki, do ktorych linka podal Adam? Czy moze fotoksiazki made in fotojoker...?

Bo juz te skoroszytowe wygladaja fajnie, a klejone (jakie mialem okazje widziec na targach slubnych) to juz naprawde full wypas - fota na 60x30cm robi wrazenie.... Inna rzecz, ze oprawione w skore a i usluga sie zaczynala cos bodajze od 4 kola
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Strona 8 z 37 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów