Strona 7 z 37 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 369

Wątek: Albumy ślubne, fotoksiążki

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Witam wszystkich, ja również do wklejania używam tego samego co perpla ale zamówiłem sobie teraz takie samo urządzenie tylko że z karteczkami 1cm na 1cm zobaczymy jak to wyjdzie.

Co do albumów to fakt, Henzo to drogie albumy ale pierwsza liga, ja znalazłem kilka stron z tańszymi albumami ale jeszcze ich nie sprawdzałem.
    http://www.fotofilm.com.pl/shop/main...=80&rz=1&str=1
    http://www.marfot.pl/
    http://www.lotmar.com.pl/
    http://gedeon.ig.pl/

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Witam..
    Jako że wczoraj awaryjnie, praktycznie "z marszu" musiałem zrobić swój pierwszy ślub teraz zastanawiam się nad albumem.. z tego co wyczytałem zakupię jakiś hezno i będzie ok.. tylko mam pytanie:
    jak przyklejacie zdjęcia (nie chodzi mi o sposób - bo o tym są 3 poprzenie strony) tylko czy na jednej czy dwóch stronach tzn.:
    np. taki album: po rozłożeniu jest jak książka - czy przyklejacie zdjęcia na obu kartach (po obu stronach) czy tylko na jednej?

Pozdrowienia
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

lmfoto
    Guest

Domyślnie Album

Poszukuje firmy która wykonuje albumy na kształt książki.
    Gdzie można wysłać zdjęcia a oni to oprawią w książkę, gdzie kartki będą wysłanymi fotografiami a na okładce jakieś inne zdjęcie nadesłane.
    Korzystałem z usług takiej firmy w USA ale w Polsce nie mogę znajeźć.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Bywalec Awatar sowask8
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

fotojoker ma taka usługe od dłuzszego czasu ogladałem fajny efekt co do ceny to niepamietam
    Canon pełna klatka i do przodu

http://www.soowsen.blogspot.com

Coś już napisał Awatar balta
    Miasto
    Dumne Opolskie

Domyślnie fotowyspa

polecam fotowyspa - świetna obsługa choć program lekko nie dopracowany - jakos powala ale cena tez niestety
    Balta
    --------------
    5dmk2;40d; 24-105/4; 28-75/2,8; 50/1,4; 85/1,8; 580EXII

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Robił ktoś tą papierową fotoksiążkę? Ja na próbę zrobiłem jedną i TRAGEDIA. Jakość jak z lexmarka za 100zł..

Za do "twarde" fotoksiążki to inna bajka Jakość jest rewelacyjna.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Białystok

Domyślnie Foto książki.

Mogę dorzucić jeszcze dwa namiary: www.drukujwspomnienia.pl oraz www.fotto.pl. Jeżeli chodzi o jakość będę fizycznie mógł ocenić dopiero w połowie przyszłego tygodnia (chodzi o pozycję drukujwspomnienia), natomiast tej drugiej jeszcze nie znam, ale wiem, że mają swój punkt w Białymstoku. Na tych stronach są cenniki. Miałem trochę kłopotów z programem realizującym książkę, ale człowiek odpowiedzialny za kontakty z ludźmi wysłał mi maila, a i później telefoniczni edogadywałem z nim wątpliwości był w porządku. Jak będę coś wiedział dam znać Nocarz.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Białystok

Domyślnie Dwa kolejne namiary foto książki

1) www.drukuj wspomnienia.pl
    2) www.fotto.ppl
    Odnośnie pierwszej pozycji fizycznie będę mógł sprawdzić jakość w połowie tygodnia,ale przeglądając oferty cenowe wypadają obiecująco. Poza tym można liczyć na pomoc jak nie mailem to telefonicznie - wiem, bo miałem trochę kłopotów z programem i człowiek odpowiedzialny za kontakt z klientami pomógł. Drugi punkt ma punkt przyjęć w Białymstoku, natomiast drukują to chyba w Choroszczy. Być może w poniedziałek zajrzę tam i sprawdzę ofertę. To na razie tyle. Jak coś to dam znać. Nocarz

mmika
    Guest

Domyślnie Nowe fotoksiazki

Witam
    Teraz na stronie www.fotoksiazka.pl sa dostepne nowe programy do edycji fotoksiazki. W ofercie jest rowniez fotoksiazka w twardej oprawie z wlasna okladka (nie jak dotychczas plucienna okladka z naklejonym zdjeciem)
    Polecam przetestowac nowy program, ktory umozliwia zamawianie nie tylko fotoksiazek jak i rowniez wszelkiego rodzaju kalendarzy i foto prezentow
    Fotoksiazki mozna zamowic poprzez wielu partnerow (ich wykaz wraz z odpowiednimi programami tutaj
    pozdrawiam

Strona 7 z 37 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów