Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 101

Wątek: Canon 400D czy warto?

Domyślnie

wiesz,duzo ludzi kupuje ten aparat(400d) nie majac pojecia o tej technice,przewaznie przesiadaja sie z jakiejs tam malpki i dla nich wazniejsze sa np 10Mpx i cos tam,dobre slowo sprzedawcy,ktory tez sie musi tego pozbyc...i im to wystarczy,na pewno zle nie zrobia
    CANON

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paulx Zobacz posta
    wiesz,duzo ludzi kupuje ten aparat(400d) nie majac pojecia o tej technice,przewaznie przesiadaja sie z jakiejs tam malpki i dla nich wazniejsze sa np 10Mpx i cos tam,dobre slowo sprzedawcy,ktory tez sie musi tego pozbyc...i im to wystarczy,na pewno zle nie zrobia
    Do tego jeszcze bardzo podobne wymiary i sterowanie jak w kompakcie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

ale pomimo wad ergonomii (jak dla wiekszosci tych co juz sie w zyciu napstrykali lustrem) to aparatem tym mozna robic swietne zdjecia. Ma matryce 10mpix tak jak najnowszy 40D. Robilem 400D zdjecia przez pare miesiecy i bylem z nich zachwycony po prostu. Jak dla amatora to mysle ze nawet ten aparat to zbytek laski
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Domyślnie

Amen !
    CANON

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Czytając niektóre posty zaczynam się zastanawiać czy ja wogóle dobrze zrobiłam kupując 400d ale na szczęście mój robi świetne zdjęcia chociaż od sprzetu tylko część zależy.

A tak na marginesie to prawdziwy fotograf zrobi dobrą fotkę nawet kompaktem.

Domyślnie

dobrze zrobilas-wybor jest Twoj,ja jestem w trakcie poszukiwan,jak kupie to nie bede tego czytal-szkoda nerwow,ten czas wole poswiecic na poprawianie techniki i zdjecia a jak bede mial techniczny problem to forum jest duze,temat tez mozna sobie wybrac.....
    CANON

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Dokładnie lepiej doskonalić umiejętności.
    ja mam nadzieję że po 18 września już coś wstawię na forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pmagdalena Zobacz posta
    Czytając niektóre posty zaczynam się zastanawiać czy ja wogóle dobrze zrobiłam kupując 400d ale na szczęście mój robi świetne zdjęcia chociaż od sprzetu tylko część zależy.

A tak na marginesie to prawdziwy fotograf zrobi dobrą fotkę nawet kompaktem.
    dokladnie tego sie trzymaj. widzialem wiele niesamowitych fot zrobionych 300d albo kitowymi obiektywami... poza tym nie zawsze jakosc sie liczy czasami zdjecie powala klimatem, trescia, wyczuciem chwili... i to w fotografii jest najwazniejsze... gdyby bylo inaczej to o powodzeniu w fotografii decydowalaby zasobnosc portfela, a narazie wydaje mi sie ze tak nie jest
    Canon | Tamron | Velbon | Kingston | no i Sigma
    Opuszczone & fotografia & fotomodelki

Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canli Zobacz posta
    dokladnie tego sie trzymaj. widzialem wiele niesamowitych fot zrobionych 300d albo kitowymi obiektywami... poza tym nie zawsze jakosc sie liczy czasami zdjecie powala klimatem, trescia, wyczuciem chwili... i to w fotografii jest najwazniejsze... gdyby bylo inaczej to o powodzeniu w fotografii decydowalaby zasobnosc portfela, a narazie wydaje mi sie ze tak nie jest

Zgadzam sie z toba w 100%

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

no a swoja droga to polskie realia niektorych zmuszaja do kupna 400D, chociaz.....lekko uzywane 20D lub 30D mozna kupic w podobnej cenie
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Strona 10 z 11 PierwszyPierwszy ... 891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów