Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 101

Wątek: Canon 400D czy warto?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Danielo Zobacz posta
    powinni ta wypowiedz zawiesic na tym forum drukowanymi literami na kolorowo. zeby wszyscy ci onanisci siedzacy calymi dniami na forum,krytykujacy 350/400D jako cos najgorszego,wypowiadajacy sie o 1D jako czyms cudownym bo raz na pokazie mieli je w reku,robiacy zdjecia linijek,sikajacy sie z BF/FF... zamiast robic zdjecia zakumali, o co w tym wszystkim chodzi.
    Ja nawet nie wiem i NIE CHCE WIEDZIEC co to te rawy,BF/FF i inne dziwne literki.
    Robię fotki(chrzty,śluby) w JPG i je z powodzeniem sprzedaje.Wiem,moi klienci są prości i niewyrobieni i dlatego moge im ciemnotę wciskać2-godzinna obróbka jednej fotki jest dla KONESERóW,którzy jak juz wytrzeźwieją wrzuca je na pawlacz....A cena jest ta sama
    Nie siedze w fotoszopie.Jakie wyszło takie jest dobre,bo MUSI byc dobre.Trzeba MYśLEć, a nie tracic godziny na korekcje.Chyba że ktos ma ciągoty tzw artystyczne czyli zawracanie kijem Wisły.To co innego i pozytywne zboczenie
    Ale jak wiadomo sporo jest szczególarzy, onanistów-śrubkologów i nie ruszajmy ich.To ich świat i jak się w nim dobrze czują to ...zdrówka

Domyślnie

Nie jestem jakims tam profi,myslalem dlugo o 5d,ale jest to sprzet wlasnie dla fanatykow,ktorzy z tego zyja,albo nie maja co z kasa zrobic,....Odstrasza mnie targanie lampy ze soba,czyszczenie sensora(u nas 80€!!!)itp.dlatego z 350d przesiadam sie na 40d
    CANON

Domyślnie

a w 40d sensor sie nie brudzi czy czyszczenie jest tańsze?

Domyślnie

podobno sie nie brudzi,a co masz inne zdanie?
    CANON

Domyślnie

nie,tylko pytam.

Domyślnie

tak,czy tak trzeba uwazac i zmieniajac puszke nie stac "za komputerem "tam,gdzie najwiecej paprochow,a jak sie cos do srodka dostanie,to mam nadzieje,ze te czyszczarke poprawili w stosunku do 400d....
    CANON

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

czyszczarka nei czyszczarka, grucha, specjalne patyczki z wlosiem i po sprawie. do auta jeszcze nikt samoczyszczarki nie zrobil, nie widze sensu tak sie tym podniecac bo to bzdura
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Domyślnie

jak w aucie lakier porysujesz,to auta nie wymieniasz
    CANON

Domyślnie

misztal wymienia
    maybacha bo mu sie uchwyt do szampana złamał
    na szczescie oni wszyscy poszli do wymiany
    zaraza na dżumę...((

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez banan82 Zobacz posta
    wlasnie dlatego go tak zrobili, wystarczy popatrzyc jakie puszki canona schodza najlepiej
    W istocie, ale obecnie cena 400D+grip nie jest daleko niższa od 30D, a komfort użytkowania w przypadku tego ostatniego znakomity (i to bez gripa). Miałem 400D, ale wypadał mi z rąk, poważnie. Kupiłem 30D i jestem wielce kontent.

Strona 9 z 11 PierwszyPierwszy ... 7891011 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów