Strona 6 z 28 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 276

Wątek: Serwis na Żytniej

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Keyna
    Dziwi mnie tylko cena części - 2600 zł za sam autofocus.
    IMHO standard przy tej klasy sprzęcie. Jak już Ci pisałem na PM, mi naprawę IS w 70-200 wycenili dośc podobnie.
    Cytat Zamieszczone przez Keyna
    Czy możliwe jest to iż Canon dopiero wyprodukuje ten autofokus?. Sprzęt ten jest wycofany z produkcji..
    Nie wydaje mnie się. Ponownie, przy tej klasy sprzęcie raczej zostawiają sobie spory margines części zapasowych. Taki np. Sun może (za słoną opłatą oczywiście) ciągle dostarczyć dysk SCSI 2GB do Ultry1, której nie sprzedaje już od ładnych paru lat. I może stąd się też bierze koszt części - płacisz nie za samo żelastwo, ale też za całą logistykę, która jest potrzebna do utrzymania go "w gotowości" na stanie.

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ukasz
    Odbierałem dziś sprzęt z jednego z warszawskich serwisów foto. (Ale nie tego w tytule. Pogadałem sobie miło z panem serwisantem, i wiecie czego się dowiedziałem? Że nasz ulubiony serwis na Żytniej stracił autoryzację Canona . Nie wiem, może to fakt powszechnie znany i wygłupiam się z tym postem, ale... ja się w każdym razie zdziwiłem.

Celowo nie pisze w jakiej firmie to słyszałem, moge podać na maila/priva
    możecie na niego pluć, ale ja tam mam same dobre wspomnia z tym miejscem, facet zaśpiewał mi 120 PLN za naprawę lampy w EOS 100, i to pod warunkiem, że jakieś części gdzieś na szrocie wynajdzie, a potem powiedził, że mu się tanio trafiły i policzył mi dokładnie 86 zł. ... za wyczyszczenie w środku body i naprawę lampy i co, źle?

payonk
    Guest

Domyślnie

Wie ktoś czy jest serwis Canona w Poznaniu lub okolicach? Prosiłbym o inforacje

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez payonk
    Wie ktoś czy jest serwis Canona w Poznaniu lub okolicach? Prosiłbym o inforacje
    Jeśli chodzi o autoryzowany to napewno nie. Wiem, też mi przykro

krzysieksalamon
    Guest

Domyślnie

Witam.Moze sie komus przyda info ze w lublinie na sowinskiego jest serwis foto.oddalem tam eosa 300 d do naprawy af.zrobili dobrze.tralo to troche dlugo, chyba prawie miesiac i kosztowalo 160 pln.

Coś już napisał Awatar LepP
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Prosta naprawa gwarancyjna 30D trwała na Żytniej 3 tygodnie i do tego wrócił bez baterii. No i tyle.
    LepP
    5D + 7D + Sigma 50 1.4 + EF 24-105 IS USM+ EF 70-300 IS USM

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

jak oddaje się sprzęt osobiście, to zdejmują muszlę oczną i obiektyw, wyjmują baterię i kartę, i samo body pakują do plastikowego woreczka śniadaniowego. chyba lepiej więc wysyłać body z deklem, choć też nie ma gwarancji czy nie zgubią dekla - no ale ten woreczek... co to za ochrona

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Zamówiłem osłonkę diod do 580EX, przysłali do 550EX. BRAWA DLA TYCH PAŃSTWA!
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Bywalec Awatar tomasek
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

może spojrzeli na Twoją stopkę?
    5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Mam mały problemik więc podepne się pod watek.Mam jakiś czarny pyłek w środku mojego 50 1.8. Jest cały czas na gwarancji. Chciałbym go wysłac na żytnia aby to wyczyścili. Miał ktoś z tym doczynienia wysyłal tam 50 na coś takiego??? ile to może potrwać ale to chyba lepiej zadzwonić???

Strona 6 z 28 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów