Strona 21 z 102 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 1016

Wątek: ksiazki o fotografii

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie no tez nie przesadzajcie z ta "kultowoscia". To przez taki mit ksiazka jest trudno dostepna badz niesamowicie droga.
    To w miare przyzwoita pozycja o fotografowaniu gdzie sprzet nie odgrywa glownej roli natomiast sluzy do realizowania pewnych koncepcji. I co ciekawe (o czym pewnie niewiele napalonych na nia osob wie) tym sprzetem sa najczesciej wielko badz srednioformatowe aparaty analogowe, uzywane z zewnetrznym swiatlomierzem i cholernie drogimi filtrami.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Nie no tez nie przesadzajcie z ta "kultowoscia". To przez taki mit ksiazka jest trudno dostepna badz niesamowicie droga.
    co chwilę czyta się że ta książka zmieniła coś, pokazała trochę inny sposób patrzenia itp itd. co w tym dziwnego że ludzie chcieliby to poczytać?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    co chwilę czyta się że ta książka zmieniła coś, pokazała trochę inny sposób patrzenia itp itd. co w tym dziwnego że ludzie chcieliby to poczytać?
    Nic w tym dziwnego ze ktos chce przeczytac ksiazke. Ale uznawanie jej za pozycje kultowa to spora przesada.

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Coś już napisał
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

A ja mam pytanie o dobrą książkę o Photoshopie CS3 (będziemy mieli takie w szkole od tego roku, więc warto coś więcej wiedzieć) i o Photoshopie Elements 5.0 (prawdopodobnie się na niego pokuszę:wink: ). Ktoś może coś polecić ?:wink:

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

o w mordę.
    Co to za szkoła??
    u mnie w LO to ja miałem jeszce dosa.
    (a jestem przecież tylko parę lat od Ciebie starszy...)
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Coś już napisał
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Salezjański Ośrodek Szkolno Wychowawczy (SOSW), jesteśmy szkoła integracyjną mamy gimnazjum, LO, Zawodówkę, i jednym z kierunków jest drukarstwo, i oni tam często korzystają z PS i innych, a ja sobie często na komputerach w szkolę siedzę, bo jestem jakby odpowiedzialny za stronę medialną wszelkich imprez i w ogóle szkoły.
    Pytanie nadal aktualne.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

generalnie też sporo zależy do czego będziesz chciał wykorzystywać photoshopa - myślę że warto się rozejrzeć za książkami Scotta Kelby'ego - nie wiem czy coś już napisał o cs3, ale prawdopodobnie tak :P

Pozdrawiam,

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    generalnie też sporo zależy do czego będziesz chciał wykorzystywać photoshopa - myślę że warto się rozejrzeć za książkami Scotta Kelby'ego - nie wiem czy coś już napisał o cs3, ale prawdopodobnie tak :P
    Ostanio przerzucilem dosc dokladnie te ksiazke w empiku, i jedno co o niej moge powiedziec to to, ze nie ma w niej niczego nieopisanego w darmowych tutkach z sieci. W sumie to poza symulacja szarej polowki nie znalazlem w niej nic nowego, co nie zmienia faktu ze ksiazka jest bardzo dobra
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Ostanio przerzucilem dosc dokladnie te ksiazke w empiku, i jedno co o niej moge powiedziec to to, ze nie ma w niej niczego nieopisanego w darmowych tutkach z sieci. W sumie to poza symulacja szarej polowki nie znalazlem w niej nic nowego, co nie zmienia faktu ze ksiazka jest bardzo dobra
    W sumie patrzac od tej strony nie ma ksiazki do PSa na tym swiecie, ktora poruszalaby zagadnienia nigdy nie omawiane w Internecie W ten sposob doszlismy do wniosku ze nie ma sensu kupowac ksiazek o ile ma sie dostep do netu, zna sie kilka jezykow, i mase wolnego czasu zeby to wszystko znalezc.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez mackane
    W sumie patrzac od tej strony nie ma ksiazki do PSa na tym swiecie, ktora poruszalaby zagadnienia nigdy nie omawiane w Internecie W ten sposob doszlismy do wniosku ze nie ma sensu kupowac ksiazek o ile ma sie dostep do netu, zna sie kilka jezykow, i mase wolnego czasu zeby to wszystko znalezc.
    sniper - mimo iż wszystko można znaleźć w sieci, uważam że dobrze mieć wszystko pod ręką, w jednym miejscu - a jeśli na papierze to kolejny plus.

Strona 21 z 102 PierwszyPierwszy ... 1119202122233171 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów