Strona 30 z 52 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 512

Wątek: Sonda. Czym jeżdzimy?

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Ja bym sie nie podjal powozic ta vectra. Do aut, ktore maja wiecej niz 130KM i naped na przod nie wsiadam

Domyślnie

Spoko - prowadzi się extra (szczególnie z aktywnym zawieszeniem).
    Co do spalania - najboleśniej jest w korkach - po ślimaczeniu przez 8 km po pół metra wyszło średnio 39l/100km

Dopiero zaczyna Awatar makkak
    Miasto
    Chrzanów, Polska

Domyślnie

fiat 126p maluchem zwany czasami fiat uno 1.0 fire no i rowerek
    350D, KIT 18-55, Sigma 70-300 4.0-5.6, Canon 50 1.8, 2x512MB, filterki :P

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Ja bym sie nie podjal powozic ta vectra. Do aut, ktore maja wiecej niz 130KM i naped na przod nie wsiadam
    Eeee to żałuj Ja tez bym wolał np. Lancera ma 280km i 4x4 ale co zrobić
    Bron boże nie narzekam na auto ale tata twierzdi że jest zbyt narowista i za dużo pali to trzeba cos ekonomiczniejszego znaleźć choc do pracy jeździ mamy autem. Ale nie wiem czy Mazda 6 MPS będzie ekonomiczniejsza ale jst fajna. Moż ecos w mocnym dieslu np. audi z 3.0tdi??? Nie wsiądziesz też do paska 1.8 T 130km??? albo Audi A6 2.5 tdi oba po 150km. Maja odejscie ale zdecydowanie lepsze ma audi moim zdaniem nie czuc tych 150km w pasku. a i sa na tyle bezpieczne ze nie pala gumy na starcie. jak kiedyś będziesz miał okazje przejechac sie takim wóżkiem to polecam. na autostradzie w niemczech w nocy rozpędziła się do 260km/h bez problemu ale był strach bo fabryczne opony były z indeksem do 220 chyba to trzeba było zwolnić.

faktycznie spalanie boli ale to chyba w wawie albo naprawdze dużym miescie ci tyle spaliła. mi nigdy tyle w mieście nie pali bo u mnie nie ma duzych korków.

Dopiero zaczyna Awatar mantiz
    Miasto
    Gorzów?

Domyślnie

A ja tam jezdze sobie Opelkiem Astra 1.6 '99 i jest cacy... Bo mi sluzy do jezdzenia a nie rozp... sie na drzewach

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

A ja tam jezdze sobie Opelkiem Astra 1.6 '99 i jest cacy... Bo mi sluzy do jezdzenia a nie rozp... sie na drzewach
    Mi tez ten samochód słuzy do jezdzenia a dużą moc traktuje jako atrybut bezpieczeństwa a to że pare razy jedzie sie szybciej to nie znaczy nic bo podejrzewam ze ty równie dobrzemożesz sie zabic w swojej astrze. a bez obrazy do ojca mam całkowite zufanie prawko ma od prawie 30 lat i kiedys na poczatku sie scigał maluchem a później uczył w szkole bezpiecznej jascdy

Miasto
    Gorzów?

Domyślnie

Pozostawie to bez komentarza :P

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mantiz Zobacz posta
    Pozostawie to bez komentarza :P
    Niby co? Wiesz, ja mam prawko trochę ponad rok, a już zdążyłem się przekonać, że zapas mocy (lub też raczej jego brak w mojej Zafirze ;-)) pozwala czasem mocno zwiekszyć bezpieczeństwo na drodze. Również cudze.

(mi też kiedyś dwustukonne silniki kojarzyły się z dresiarstwem i nocnymi wyścigami ;-))

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

A ja do tej pory, furami z reguły po ponad 400 KM oczywiście z napędem na tył :smile:
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Miasto
    Gorzów?

Domyślnie

Muflon owszem zgodze sie, ale zeby wykorzystywac ten zapas zeby sobie "czasem szybciej pojechac" to lekka niedojrzalosc. Niestety w Polsce caly czas obowiazuje przekonanie ze jezdzi sie "szybko ale bezpiecznie", tylko ze slowo "ale" nalezaloby zamienic na "albo". Ot takie myslenie, ze mnie wypadek nigdy sie nie przytrafi

Strona 30 z 52 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów