Ja jeżdżę Fiatem Punto II kolor czerwony, żona Fiatem Punto II kolor złoty. Ale oboje jeździmy przeważnie siedząc z boku, bo na obydwu przyklejony jest plafon "L".
Ja jeżdżę Fiatem Punto II kolor czerwony, żona Fiatem Punto II kolor złoty. Ale oboje jeździmy przeważnie siedząc z boku, bo na obydwu przyklejony jest plafon "L".
Canon EOS 30D / Sigma 2,8-4,5/24-135 / Sigma 4,5-5,6/135-400.
Ja jako że nie pełnoletni to scott sportster P5 A jak wózkiem to mojego taty Opel vectra 2.8 V6 Biturbo ale bedzie zmiana na przyszły rok to albo na mazde 6 MPS albo na audi A6 tylko nie wiem jeszcze z czym pod maską...
Ja podobnie jak sniper88. Najczęściej SKM - Szybka Kolej Miejska, potem na piechotkę, rowerkiem, czasami jakiś tramwaj![]()
VW Golf 3 GT, w przyszlym roku planowana przesiadka na Golfa 4 GTI![]()
Ja sobie strzeliłem nową Suzę. Raty bolą, ale autko cieszy
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja to zalezy, albo Corsa, albo Punto... to też eLka ;p
A na jakiś bocznych drogach to czasami jeżdze Vw Polo mojej mamy, 1.4 70 koni, czarny z 2001... mamie wystarcza ;p a jak tata się zlituje to jego słóżbowym Vw Passatem z 2007, ale gdybym miał wybierać dla siebie to zdecydowanie Corse :P
Do szkoły mam strasznie blisko więc transport rano odpada, na szczęście![]()
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Ja jeżdżę empeką (MPK - Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne)![]()
Canon 100D + 18-55 IS STM + Sigma 70-300 DG APO MACRO
He he da się tylko trzeba muskać pedał gazuTym sie w ogole da jechac i niekoniecznie tylko prosto? To to ma 250KM (wersja OPC 280) i naped na przednie kola
A tak powaznie to się da to co w TV mówia to raczej nie prawda bo mało kidy się odwarzysz przejechać zakręt z nogą wciśniętą w podłogę. Ogólnie wrażenia są nie samowite tylko trzeba uważać jak się wyprzedza szczególnie na koleinach próbuje wyrwac kiere z rąk. Ogólnie jak jak się wciśnie przycisk sport to już lepiej bardziej extreme IDS plus robi sie jak decha komputer zamienia sie w samobójcę (Turbo włącza się od 1800 obr.) i ogólnie katapultuje. Najlepiej mój wujek do tego wsiadł ze swojej mazdy 626 DITD no i rusza a że chciał to zrobić efektownie i zrobił. Kłeby dymu i kontrolka ASR świecąca się do początku 3 biegu, a ASR nic nie dawał. W zakrętach przyczepność ok a hamulce to poprostu brzytwa prawie staje w miejscu tylko mój tata narzeka na to ż ewszystkie ople wyglądają tak samo w środku no ale cóż. Polecam wózek ale tym co potrafia jeździc autem naprawdę dobrze. NAjbardziej brakuje faktycznie 4X4 bom moc była by lepiej wykorzystana. Wrażenie robi dynamika jEdzie sie na 4 w miescie i wystarczy lekkie wciśnięcie a po chwili jest 80. A i spalanie nie takie straszne w miescie da sie zejść poniżej 14 a na trasie ciężko powiedziec tak samo albo wiecej zalezy kto jaka ma nogę. Raz do wrocka sie spieszyliśmy na jakies badania czy cuś co wtedy szybko było i srednie wyszło 19,6. ALe cały czas było powyżej 140 momentami nawet 220 (autostarda) Acha chwilowe przy 200 jest zatrwazajace 37L /100km![]()