Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    "W tym tygodniu"?
    Ostatnio jak patrzyłem to tylko 2 sklepy na idealo.de miały datę dostawy na początku września...
    cena juz jest, przejde sie w tym tygodniu i dowiem sie kiedy beda mieli 40D. Marek III juz jest na wystawie 8)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    cena juz jest, przejde sie w tym tygodniu i dowiem sie kiedy beda mieli 40D. Marek III juz jest na wystawie 8)
    Przejdź się . Niedługo jest szansa że pojawi się na półkach także może nawet jakieś pierwsze wrażenia ..........
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    Ale co z tego, że cena jest skoro raptem kilka sklepów podaje _orientacyjne_ daty dostawy w okolicach połowy września?
    Co chcesz tam oglądać w przyszłym tygodniu w sklepie? Cennik? :-)
    A co do Mark III - no to rychło w czas dostali ten aparat, kilka miesięcy po wprowadzeniu go do sprzedaży ("już jest" :-)
    Oczywiście zakładam, że mówisz o 1D mkIII, a nie 1Ds mkIII :-)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Ale co z tego, że cena jest skoro raptem kilka sklepów podaje _orientacyjne_ daty dostawy w okolicach połowy września?
    Co chcesz tam oglądać w przyszłym tygodniu w sklepie? Cennik?
    dowiem sie kiedy sie spodziewaja. Jak by nie liczyc to cena wychodzi jakies 4900zl, a to troche sporo. Mysle ze bedzie 3ba troche odczekac, a tym bardziej czekac z utesknieniem na sonego

Uprawnienia umieszczania postów