Nie mogę ...
Ja rozumiem ,że canon.pl w dalszym ciągu nie zauważył wejścia nowych produktów ale czy tak trudno znaleźć w sieci oryginalne zdjęcia ?
dwie oferty 40D - dwie fałszywki![]()
40D @ fotoit.pl
40D @ foto-raj.pl
Nie mogę ...
Ja rozumiem ,że canon.pl w dalszym ciągu nie zauważył wejścia nowych produktów ale czy tak trudno znaleźć w sieci oryginalne zdjęcia ?
dwie oferty 40D - dwie fałszywki![]()
40D @ fotoit.pl
40D @ foto-raj.pl
a zebys sie nie pomylil! agencji prasowych juz dzisiaj widza mozliwosc sprzedazy filmow z wydarzen jako bardzo dobre zrodla potencjalnych zyskow. wystarczy popatrzyc jak wszelkiej masci filmiki zdobywaja szturmem dzienniki i rozne media internetowe...
jesli taki reporter pojdzie ze swoim 1D i obok zdjec przysle do swojej agencji takze filmy, to to sa grube pliki zielonych papierkow. a tu juz nikomu nie przyjdzie do glowy uzyc slowa paranoja. miec Maybacha a nie miec to jednak roznica![]()
Fajnie, że na tym filmiku o działaniu odkurzacza...
Nie wiedziałem, że 40D potrafi wchłonąć kurz!![]()
Z 1Ds MkIII kurz spada, z 1D MkIII nawet szybciej, ale to co potrafi 40D! No nie wierzę!!!![]()
![]()
EDIT:
z fotoit...
(...) a także procesor graficzny DIGIC III (...) Większym zaskoczeniem może być pozostawienie układu DIGIC II zamiast jego nowszej wersji.(...) LCD 2,5 cala
Ostatnio edytowane przez JAH-EL ; 22-08-2007 o 21:07
Te filmiki to takie przypadkowe fuksy amatorów. Tam gdzie pojawiają się reporterzy z 1d tam zazwyczaj są i inni z profi kamerami i ich jakością ruchomego obrazu.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
kurde, nie to co na fotoit nawypisywali o nowościach Canona to śmiech na sali. 'W zasadzie nie ma żadnych zmian". Duży LOL dla Fotoit.
z tym "tańszego" to u nich nie ryzykowałbym![]()
Znaleziono i co sadzicie?
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=6252
to ja zboczenie zawodowe:
i zastanawiam sie, czy fotopolis ma redaktora jezykowego. w jednym zdaniu sa 3 calkiem spore bledy.podczas oceny zdjęcia należy wziąć pod uwagę, że zostało ono wykonane egzemplarzem Canona EOS 40D, który nie był finalny / preproduction sample, kliknij, aby pobrać pełną wersję, ogniskowa 93 mm, przysłona F8, czas 1/30 s, czułość ISO 100
a z czysto onanistycznej beczki: 28-105 to nie bardzo jest lens do robienia testow. poza tym, fotopolis mogloby sie zaprzyjaznic z takim narzedziem jak statyw. o dziwo, potrafi byc bardzo uzyteczne![]()