"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
do ilu ma taniec
w sumie to juz jest tani 1300$ *2,8 to chyba niezle jak na cene inicjalna
jesli juz ktos sobie leci w kuli to polska rzeczywostosc
wow! nikon z pelna klatka! gratuluje (szczerze!) tak sie tylko zastanawiam ile postow przeczytalem o tym, ze niemozliwe jest wsadzenie FF do Nikona.ja tam licze na w miare szybki (tzn. gdzies tak do roku) rewanz Canona z 5d mkII. nowy 1ds super, ale nie to moja skala cenowa...
No ale czemu te gratulacje w watku o nowosciach Canona piszesz?
Wszystkich zainteresowanych nowymi Nikonami zapraszam tutajhttp://canon-board.info/showthread.p...ewpost&t=24799
Na razie po dobroci.
po premierze sony beda nowe szumy od iso 750
Na dobranoc powiedzmy sobie,ze nikon bedzie jeszcze dluuuuugo myl nogi 1Ds owi i mozemy spac spokojnie .
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ty kupil miasto holandia-nie zapomnij ojczystej mowy sprzatajac ulice holandii
Ostatnio edytowane przez pomus ; 23-08-2007 o 18:36 Powód: Automerged Doublepost
najbardziej zabawne jest to ze 1ds'a zawsze wspominaja i wyciagaja ci, ktorzy nigdy go nie kupia.....
to tak jakby taksowkarz jezdzacy mercedesem beczka 20 letnim ciagle powtarzal ze BMW i tak nie zrobi nigdy takiego samochodu jak SL65 AMG![]()
jak dla mnie to trabanty canona beda dlugo myly nogi d80
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!