Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 121

Wątek: tu zbieram fotografow i motocyklistow :)

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

tez dużo ganiam na rowerze i nie mam za wiele złych wspomnien.... no może oprócz wsysania przez tiry.... ale to już inna para kaloszy.... za to nie bardzo rozumiem zachowania kierowców samochodów którzy wyprzedzając rowerzystę nawet nie pomyślą o lewym kierunkowskazie.... chociaz raz.... lewy kierunkowskaz pokazuje temu z tyłu że jest przeszkoda, wolniejszy pojazd na drodze i że własnie mam zamiar go wyprzedzić wyminąć.... a często zdarza się niestety tylko gwałtowny ruch kierownicą... a ten z tyłu ma fajna niespodziankę
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    za to nie bardzo rozumiem zachowania kierowców samochodów którzy wyprzedzając rowerzystę nawet nie pomyślą o lewym kierunkowskazie.... chociaz raz.... lewy kierunkowskaz pokazuje temu z tyłu że jest przeszkoda, wolniejszy pojazd na drodze i że własnie mam zamiar go wyprzedzić wyminąć.... a często zdarza się niestety tylko gwałtowny ruch kierownicą... a ten z tyłu ma fajna niespodziankę
    Sluszna uwaga. Juz mialem kilka takich niespodzianek. Dlatego rowniaz apeluje o uzywanie kierunkowskazow

Akustyk, gdybys mieszkal w mojej okolicy, gdzie jest pelno ghost riderow w dresach na swych super scigaczach to tez nie przepadalbys za motocyklistami. Szkoda tylko, ze przez takich oszolomow Ci porzadni cierpia.

Coś już napisał
    Miasto
    Kędzierzyn Koźle

Domyślnie

Ci którzy szaleją na moto kiedyś zmądrzeją, wystarczy jedna niemiła sytuacja (niekoniecznie musi skończyć się wypadkiem lub upadkiem) i ludzie nabierają szacunku dla maszyn na których jeżdżą. Ja kiedyś miałem wywrotkę na rowerze przy małej prędkości i jakoś tak się wywróciłem że przez kilka sekund nie umiałem oddychać i to nauczyło mnie szacunku dla wszystkich pojazdów na 2 kołach (brak jakiejkolwiek ochrony, nie tak jak w puszcze gdzie ma się pasy, poduszki i.t.d.), nie szaleję bo po co ? Nawet nie wiem ile wynosi max prędkość mego moto (ale sądzę że więcej niż 150 - 160 km/h nie poleci).

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Akustyk, gdybys mieszkal w mojej okolicy, gdzie jest pelno ghost riderow w dresach na swych super scigaczach to tez nie przepadalbys za motocyklistami. Szkoda tylko, ze przez takich oszolomow Ci porzadni cierpia.
    hehe... wlasnie wczoraj przejezdzalem przez Ostrow za takim jednym na chromach, w skorze z fredzlami i kowbojskim kapeluszem. nie ma ch*, musial sluchac Dzemu

co do dresiarstwa... wiesz... motor to jest dosc skuteczne narzedzie ewolucyjne. w sensie, ze swietne realizuje cel ewolucji biologicznej: pozwala przetrwac osobnikom przystosowanym, a likwiduje osobniki gorsze (umyslowo). powiem brzydko, acz dosadnie, ale jak ktos wyjezdza na "motórze" bez nalezytej ochrony i bez ostroznosci i pomyslunku, to w przypadku jego uderzenia w drzewo jest mi zal... tego drzewa
    www albo tez flickr

Domyślnie

wlsnie stalem sie wlascicielem BMW r1100 GS nieziemski motocykl

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

gratulacje! a o fotkach to zapomiales?:P
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Domyślnie

dopiero wrocilem z trasy ale juz sesje obmyslam :

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    (...)
    pozwala przetrwac osobnikom przystosowanym, a likwiduje osobniki gorsze (umyslowo). powiem brzydko, acz dosadnie, ale jak ktos wyjezdza na "motórze" bez nalezytej ochrony i bez ostroznosci i pomyslunku, to w przypadku jego uderzenia w drzewo jest mi zal... tego drzewa
    Czasami bywa tak, że przez przednią szybę wleci i zabije oprócz siebie jeszcze cztery osoby. To nie jest dobry sposób.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    Czasami bywa tak, że przez przednią szybę wleci i zabije oprócz siebie jeszcze cztery osoby. To nie jest dobry sposób.
    zgadzam sie, ale w przypadku wypadkow puszek prawdopodobienstwo zrobienia przez glupiego kierowce krzywdy niewinnym osobom, zamiast tylko sobie, jest jednak duzo wyzsze.
    www albo tez flickr

Miasto
    Oświęcim

Domyślnie

Ja też interesuję się jednocześnie motocyklami i fotografią. Obecnie dosiadam MZ 250 i choć rewalacja to to nie jest to daje sporo przyjemności z jazdy. Jeżdżę na różnych sprzętach od jakiś 10 lat i zamierzam wreszcie w przyszłym sezonie wsiąść na jakąś japonię - ale pierwsze będzie przesiadka z 300D na 40D, hehe
    Kadr...otwarte okno, przez które widać historię, którą mamy uwiecznić

Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów