Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 121

Wątek: tu zbieram fotografow i motocyklistow :)

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

no ja nie miałem jeszcze takich przygód odpukac puk puk.... może dlatego że motocyklem, ale i samochodem jeżdżę spokojnie i raczej wolno.... kontemplacyjnie.... stresu to ja mam na co dzień od czorta
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    wlsnie stalem sie wlascicielem BMW r1100 GS nieziemski motocykl
    no to gratuluje sprzetu

ja sam wlasnie chodze do znajomego dielera BMW i poluje na 1150 w dobrej cenie

motocyklami sie woze a raczej wozilem od 88 roku i prawda jest taka ze kiedys klimat byl lepszy bo bylo nas mniej i wiecej ludzi mialo poczucie wspolnoty tzw" wilczego stada" (dla niewtajemniczonych to taka "dusza" z nikona )
    niemniej jednak motocykle sa i byly czyms wiecej jak srodkiem transportu... stylem zycia... a odnosnie zlosliwca ktory opisywal goscia na chrome w kurtce z frendzlami dosc ironicznie to powiem szczerze ze sam sie tak wozilem a dzemu slucham odkad pamietam
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 20-08-2007 o 22:44
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    a odnosnie zlosliwca ktory opisywal goscia na chrome w kurtce z frendzlami dosc ironicznie to powiem szczerze ze sam sie tak wozilem a dzemu slucham odkad pamietam
    Bo nie wiesz co to dobra muzyka :razz:

A prawda jest taka, ze koles na "harleju" (czesciej na MZcie ) + skora z fredzlami + sznurowadla przy manetkach + kowbojki + 1500 sakiew + wielka naszywka na plecach + cos tam smiesznego + jak sie uda poniemiecki helm = na 100% slucha Dzemu ...i to jest w tym wszystkim nazjabawniejsze. Blues jest tak prosta muzyka, ze wiekszosc tych harlejowcow innej nie ogarnia. Przychodza na kazdy koncert, tupia kowbojkami i klaszca w rece w rytm "whisky moja zono". Z tego mam _zawsze_ ubaw

P.S.
    Nikogo nie chcialem obrazic ...opisalem tylko spostrzezenia odnosnie ostrowskiej grupy harlejowcow-emzecairzy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta

A prawda jest taka, ze koles na "harleju" (czesciej na MZcie ) + skora z fredzlami + sznurowadla przy manetkach + kowbojki + 1500 sakiew + wielka naszywka na plecach + cos tam smiesznego + jak sie uda poniemiecki helm = na 100% slucha Dzemu ...i to jest w tym wszystkim nazjabawniejsze. Blues jest tak prosta muzyka, ze wiekszosc tych harlejowcow innej nie ogarnia. Przychodza na kazdy koncert, tupia kowbojkami i klaszca w rece w rytm "whisky moja zono". Z tego mam _zawsze_ ubaw

P.S.
    Nikogo nie chcialem obrazic ...opisalem tylko spostrzezenia odnosnie ostrowskiej grupy harlejowcow-emzecairzy
    Dominik jak Cie lubie tak Ci powiem ze pier..lisz nie rozumiesz czegos to przynajmniej nie krytykuj... ale wybacze Ci bo nie wiesz co czynisz....
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

na 100% slucha Dzemu ...i to jest w tym wszystkim nazjabawniejsze. Blues jest tak prosta muzyka, ze wiekszosc tych harlejowcow innej nie ogarnia. Przychodza na kazdy koncert, tupia kowbojkami i klaszca w rece w rytm "whisky moja zono". Z tego mam _zawsze_ ubaw
    Hmm...

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Hmm...
    Ojj muflon, bez urazy. Nie ma nic przeciwko ( ) Dzemowi, tylko smieszy fakt, ze motocykl + Dzem to jest zestaw obowiazkowy. Pokaz mi motocykliste, ktory nie slucha bluesa (dzemu). Ja nie znam takiego.

Uzależniony

Domyślnie

P.S.
    Tak, tak DoMiNiQuE. Motocyklisci, harlejowcy zwłaszcza to proste jak konstrukcja cepa, bezmózgowe frędzlarze na MZ'tach. Poniżej kilka przykładów. Miłe jest to, co piszesz o obrażaniu. Przynajmniej się starałeś.
    ps. Nie jestem motocyklistą

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Pokaz mi motocykliste, ktory nie slucha bluesa (dzemu).
    W duzej czesci (nie powiem w calosci bo nie jestem az taki obeznany) dresy na scigaczach
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Gdybym miał kasę, to od razu chciałbym yamachę WildStar lub cos podobnego, czyli Choper. Dzem to nie moje klimaty naprawdę.

Co do Ostrowa to naprawdę jakieś dziwne rejony SA tam dwa razy już kupowałem tam maszyny bo dość tanio mieli

Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rolaj Zobacz posta
    Tak, tak DoMiNiQuE. Motocyklisci, harlejowcy zwłaszcza to proste jak konstrukcja cepa, bezmózgowe frędzlarze na MZ'tach.
    Przeciez nie pisalem o wszystkich.

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów