Zobacz wyniki ankiety: Termin IIIgo Krakowskiego Ogólnopolskiego Zlotu Canon-Board

Głosujących
46. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 351

Wątek: III Krakowski Ogólnopolski zlot Canon-Board (?)

Mieszany widok

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    ok, a co w przypadku jesli przeglosowany zostanie konkretny termin a pozniej czesc glosujacych na niego, stwierdzi ze jedank nie bedzie mogla sie pojawic :wink:

wtedy "mniejszosc" glosujaca na inny termin stanie sie "wiekszoscia" ale i tak bedzie musiala przyjechac w terminie na ktory nie glosowala.. wiem, wiem, jest 6 nad ranem a mnie takie *******y chodza po glowie ale moze warto przemyslec i taka ewentualnosc

nie wiem czy byl kiedykolwiek zlot na ktorym pojawilo sie 100% osob, ktore deklarowaly ze "na pewno beda" ;-)
    byłem jak do tej pory na 2 mini zlotach i średnio pojawiała się gdzieś 1/5 osóbb ??: , tak więc jeśli pojawi się choćby 80% tych co się deklarują to już będzie wielki sukces :-|
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomygun Zobacz posta
    byłem jak do tej pory na 2 mini zlotach i średnio pojawiała się gdzieś 1/5 osóbb ??: , tak więc jeśli pojawi się choćby 80% tych co się deklarują to już będzie wielki sukces :-|
    Sam powiedziałeś "mini". Zloty w Krakowie są zawsze "maxi"
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Uprawnienia umieszczania postów