Strona 50 z 56 PierwszyPierwszy ... 404849505152 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Podoba mi się forma takiego listu

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Do mnie w koncu przyszlo potwierdzenie rejestracji zgloszenia :-)
    Niestety ze wzgledu na ulomnosc formularza (mozliwosc podania tylko jednego miejsca zakupy i tylko jednej daty), musialem wyslac 4 osobne zgloszenia.
    Jak znam zycie, przelew przyjdzie tez w kawalkach (tak przynajmniej bylo poprzednim razem).
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wczoraj stałem się nabywcą 350D kit + 300v za 2k zł z fotojokera. Wiecie co starsza powiedziała?
    "Miichał, może jednak wypełnisz ten formularz na zwrot. Może się pomylą i przyślą kasę..." XD

OT : Chce ktoś kupić 300v albo sprzedać 50 1.8 lub gripa lub polara 58mm? Potrzebuję do jutra do 9:00 bo wyjeżdżam w góry i nie chcę zmarnować okazji na dobre zdjęcia.

OT2 : Po pierwszych testach kita nie zauważyłem jego kitowności. Jak będę was prosił o pożyczenie mi jakiegoś lepszego szkła to nie dawajcie

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    OT2 : Po pierwszych testach kita nie zauważyłem jego kitowności. Jak będę was prosił o pożyczenie mi jakiegoś lepszego szkła to nie dawajcie
    Na lepsze szklo tez nie dawac?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tego nie powiedziałem Mam w planie 50 1.8 i grip a w dalekim planie 70-200 4.0 L

markfoto
    Guest

Domyślnie

List do Canona wysłałem pod koniec czerwca. Przelew otrzymałem na początku sierpnia. Przy długiej liście czekających to i tak dobry wynik. Najśmieszniejsze jest to że nie dostałem żadnego potwierdzenia na maila że pieniądze wpłynęły. Swoją drogą to współczuje tym osobą które pracują przy obsłudze tej promocji. Ja sam dzwoniłem dwa razy w celu uzyskania informacji, a jeśli to przemnożyć przez liczbę osób które biorą udział w promocji robi się z tego niezły kocią na linii telefonicznej.

Domyślnie

ehhh. list wysłałem przed 10 lipca, zwrot kasy dostałem w ostatnim tygodniu lipca.
    wiem, ze cisnie, ale luz Panowie i Panie!
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Początki nałogu
    Miasto
    Kingston, ON, Canada

Domyślnie

Wlasnie sprawdzilem status mojego zwrotu. I zobaczylem ze chca mi wyslac tylko 310zl, jak za 400D, a kupilem 30D. Co mam zrobic? Do kogo pisac zeby zwrocili na to uwage?
    EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
    EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX

Awatar rafla
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markfoto Zobacz posta
    Ja sam dzwoniłem dwa razy w celu uzyskania informacji, a jeśli to przemnożyć przez liczbę osób które biorą udział w promocji robi się z tego niezły kocią na linii telefonicznej.
    Gdzie dzwoniles? na jaki numer? ja juz nie zlicze majli ktore wyslalem, cisza.

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Też potwierdzam, że promocja Canona to nie lipa (tak twierdził mój kumpel - ze stajni Nikona) czekałem nieco ponad miesiąc i na koncie pojawiło się 870 zł)

Strona 50 z 56 PierwszyPierwszy ... 404849505152 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów