po tygodniu od wysłania formularza, przyszedł e-mail o prawdopodobnym terminie wpłynięcia pieniędzy. sprawdzam konto - i co do dnia! :smile:
po tygodniu od wysłania formularza, przyszedł e-mail o prawdopodobnym terminie wpłynięcia pieniędzy. sprawdzam konto - i co do dnia! :smile:
A powiedzcie... bo w tym formularzu trzeba wybrać jaki produkt itp, no to jeśli wybiore Canona 400D + kit to w polu gdzie mam wpisać numer seryjny mam wpisać numer puszki i szkła?
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Tylko body bo za kita zwrotu nie ma. Było o tym wiele razy już wcześniej...
30d T17-50 C70-200/4
www.pawelnawrot.com
Ja czekam już ponad 3-miesiące i nic ..... jak bym tak piwo dziennie pił to alkoholikiem bym już był.... pozdrawiam .
Canon1D MarkIII/Canon5D/Canon 5D MarkIIICanon24/70 EF2,8 L/Canon70/200 EF2,8 L/Canon50 EF1,8/Canon100 EF2,8 macro/CanonSpeedlite 580 EX II/600 EX-RT
micele: to niezbyt ciekawie, ale jesli wszystko dobrze wypełniłeś to powinno dojść, ja z wysłaniem czekałem praktycznie do samego końca i zobaczymy co z tego będzie
trzeba sie niestety uzbroic w cierpliwosc
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Ej.. ale czy promocja jeszcze działa ? czy działa tylko z 400D? bo na stronie nie mogę takiej informacji znaleść?
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
Witam,
ja kupiłem sprzęt w ponad 3 miesiące temu i w tym samym dniu wysłałem im to co chcieli. Jak sprawdzam ich stronę to mam cały czas taki opis:
No i pytanie. Co z tym zrobić ? Ile czasu może im to zająć (cytat ma 2 miechy) ? Czy jest ktoś w Canon Polska, kto rozwiązuje problemy niewypłaconej kasy ?Cashback Amount: 970,00 zł
Cheque Currency: PLN
Status: We have received your submission and it is being processed.
Promotion Type: Cashback
Dzięki za odpowiedzi.