Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 125

Wątek: [KATOWICE] Ustawki na wspólne robienie zdjęć !!!

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

O postepach w sprawie wejsciowek do huty bede informowal na forum a na PW rozsylal szczegoly dla zdecydowanych, wiec prosze przeslac mi na PW imie i nazwisko bo musze wpisac dane personalne na oficjalne pismo celem aprobaty przez prezesa huty. Obowiazuje oczywiscie ochrona danych osobowych wiec nikt nie musi sie martwic ze cos tam sie z nimi moze stac, pozdrawiam
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

theremin
    Guest

Domyślnie

W!

W sobotę rano też mi pasuje :smile: .

Pzdr!

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Witam, lista na hutniczy plener zamknieta !! Teraz uzbrajamy sie w cierpliwosc, pozytywne myslenie i czekamy z niecierpliwoscia na decyzje pana prezesa huty. jak tylko cos bede wiedzial od razu Was poinformuje, pozdro

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Aaa cholera, spoznilem sie

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Witam, co prawda jeszcze nie otrzymalem żadnej informacji zwrotnej z huty ale moze warto pomyslec o jakiejs alternatywie na ta sobote, co Wy na to? Co byscie proponowali?

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Właśnie rozmawiałem z asystentka prezesa (przesympatyczna osoba ) powiedziała mi ze przekazała informacje dalej do władz i osoby zajmującej sie ochrona obiektu wiec odpowiedz na naszą prośbę będziemy mieć jutro i jutro na pewno dam Wam znać co i jak wiec trzymajcie kciuki i myślcie nad tą alternatywą w razie czego pozdrawiam

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Witam, własnie zadzwonila do mnie osoba z wiadomej huty i oznajmila mi ze dzien 11.08.2007 nie wchodzi w gre bo obiekty ktore moglibysmy fotogafowac i ktore maja jakas wartosc historyczna beda zamkniete. Na dzien dzisiejszy to mozliwe terminy to od poniedzialku do piatku bo wowczas grupa bedzie miala swojego opiekuna (bezpieczenstwo). Wiec pytanie, czy ktos bylby zainteresowany plenerkiem w tygodniu? moze wtorek lub czwartek? Ja mam akurat urlop i na pewno bede sie wybieral wiec czekam na zgloszenia chetnych tak do niedzieli bo w poniedzialek bede dzwonil i zalatwial wejściówki. Termin weekendowy wchodzi tez w gre ale prawdopodobnie dopiero we wrzesniu. Zgloszenia oczywiscie na PW wiec jak jest taka sytuacja to jaka jest alternatywa co do tej soboty? prosze o propozycje. pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

w tygodniu ale po 16 bardzo chetnie :-) !! na ew. wrzesien moge sie juz tez zglosic na 100% 8)

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    w tygodniu ale po 16 bardzo chetnie :-) !! na ew. wrzesien moge sie juz tez zglosic na 100% 8)
    Czesc Kubak82, no fajnie by bylo jakby mozna bylo po 16-tej lecz jak sadze im chodzi o bezpieczenstwo i musza nam kogos przydzielic do pilnowania, hahaha i noszenia statywow to oczywiscie zart! wiec raczej to beda wlasnie godziny przedpoludniowe.

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

No to jak bedzie z jutrzejszym dniem? Odpuszczamy sobie calkowicie czy ktos ma jakies alternatywne propozycje?

Strona 11 z 13 PierwszyPierwszy ... 910111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów