Pokaż wyniki od 31 do 40 z 55

Wątek: Brudne lustro... prosze o pomoc..

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop Zobacz posta
    no to jak zes dorobil przy tym matryce to jestes zajebiscie delikatny Vitez ma pod avatarem "zlo konieczne". Ty powienien miec "Delikatny".
    Dobre. Ale tak juz na powaznie. Wysłałem im body by wyczyscili lustro no a wrociło z nowa matryca bo podobno byl syf pod filtrem a dodatkowo body wrociło z rozwalonymi punktami AF. aparat pojechal jeszcze raz do serwisu tym razem byla wymiana pryzmatu. nie wiem dokladnie co i jak bylo naprawde to wie tylko Wszechmogacy i serwis na zytniej. Ciesze sie ze mam juz to za soba i ze apart dziala aktualnie bezproblemowo. Koniec i .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez lmfoto Zobacz posta
    Przestańcie z tymi serwisami i problemami z czyszczeniem. Sam kiedys chciałem oddać do czyszczenia ale chyba musiałbym to robić raz na miesiąc. Wacik, szmatka lub inny materiał nadaje się idealnie. Na pewno nie wpłynie to na jakość waszych zdjęć. Weźcie się za robienie zdjęć a nie szukacie problemów w sprzęcie.
    Kiedyś gdzies spotkałem sie z takim podziałem fotografów (tak w skrócie):
    1. Amator - martwi sie o sprzęt
    2. Profesjonalista - martwi sie o swój czas
    3. Artysta - martwi się o światło
    Nie jestem pewien na setke ale coś takiego kiedyś przeczytałem na angielskiej stronie.
    Daje do myślenia.
    Bardzo dobre stwierdzenie Zgadzam sie z tym w 200%. Ja już sobie obiecałem ze nie bede zagladal do srodka apartu bedzie brudne lustro to bedzie mam to w d.... zaczne sie interesowac aparatem jak cos bedzie nie tak ze zdjeciami.
    Ostatnio edytowane przez ghost7 ; 08-08-2007 o 11:02 Powód: Automerged Doublepost
    Canon 5D + Canon EF 24-70 f/2.8 L

Uprawnienia umieszczania postów