Pojawi się ok. 20-tego. Prawdopodobnie 21 będzie oficjalny komunikat. Myślę że we wrześniu będzie dostępny.
Pojawi się ok. 20-tego. Prawdopodobnie 21 będzie oficjalny komunikat. Myślę że we wrześniu będzie dostępny.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
trochę posprzątałem,
bardzo proszę nie rozwijać dalej tematyki ergonomii bez związku z tematem wątku. Wydzielić tego się sensownie raczej nie da, a kasować 20 postów nie chcę.
EDIT:
Panowie, no nie po to czyszczę, żebyście mi odpisywali OT![]()
Czy masz podobne informacje o [faktycznej] dostępności MkIII? Wiem, że to trochę dziwne czekać na jeden (40D) albo drugi (MkIII), ale taki już urok mojego problemu
PS
Jeśli 30D potrafi robić takie zdjęcia, to co musi potrafić 40D, żeby go chcieć?
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 07-08-2007 o 18:22
EOS - conditio sine Kwanon...
Tutaj jeszcze dla "spragnionych"link do zdjęć i rozważań na temat prawdopodobnych parametrów 40-tki na stronie Boba Atkinsa:
http://www.bobatkins.com/photography...n_eos_40D.html
Nie, sam próbuję załatwić "marka" mojemu znajomemmu i póki co bez rezultatu.
Przecież wiadomym jest, że po wyjściu 40D jakość zdjęć z 30D koszmarnie się pogorszy.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-08-2007 o 18:46
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez Arek Piekarz ; 07-08-2007 o 23:09
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
Widzę, że nie rozumiesz satanicznej taktyki tych producentów:
D40x - brak
brak - 400D
D80 - brak
brak - 30D
D200 - brak
brak - 5D
D2Hs - brak
brak - 1D Mark II (N)
D2Xs - brak
brak - 1Ds Mark II
A tutaj dla wróżących naukowo z fusów (za dpreview): http://www.google.com/trends?q=canon...ate=all&sort=2
Ciekawe, że "nasi" są bardziej zainteresowani niż np. Azjaci...
PS
Tutaj 40D vs 1D MkIII - http://www.google.com/trends?q=canon...ate=all&sort=0 - niech Canon to przejrzy, bo widać, że u nas parcie na Marka szczytuje!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
LOL!
Z obiektywami też tak potrafiłbyś?![]()
Ostatnio edytowane przez Bahrd ; 07-08-2007 o 23:28 Powód: Automerged Doublepost
EOS - conditio sine Kwanon...
W poniedziałek byłem na Żytniej i przy okazji kalibracji 70-200 z ciekawości zapytałem o Marka III i 40D. Miła pani powiedziała, że canon odłożył prezentację Marka o jakiś czas a o 40D to już wogóle nic nie wiadomo. Skąd więc macie takie dokładne daty? Te dane są z maja.
Ostatnio edytowane przez Matsil ; 07-08-2007 o 23:56
R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty
Z obiektywami jest podobnie, choć w dużo bardziej skomplikowany sposób. Z obydwu systemów można by do kupy złożyć jeden bardzo fajny...
Nikon na 99% to samo - D300 i D3, prezentacja w tym miesiącu, dostępność jesień. Chyba będzie na forach wesoło![]()