Pokaż wyniki od 1 do 10 z 125

Wątek: [KATOWICE] Ustawki na wspólne robienie zdjęć !!!

Mieszany widok

Bywalec Awatar serbio
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

Zdaje sobie sprawe że wchodzimy na prywatny teren ale jeśli już poraz enty robią sobie w te miejsce wycieczki fotografów to wydaje mi się że raczej nikt nie powinien robić problemów.
    A tak nawiasem to nie powinien nikt się tam szwendać rano a tym bardziej w sobote.
    Czy to jest te miejsce między ul. Katowicką a nową elektrocieplownią?

Bywalec
    Miasto
    Katowice

Lightbulb

Cytat Zamieszczone przez serbio Zobacz posta
    Zdaje sobie sprawe że wchodzimy na prywatny teren ale jeśli już poraz enty robią sobie w te miejsce wycieczki fotografów to wydaje mi się że raczej nikt nie powinien robić problemów.
    A tak nawiasem to nie powinien nikt się tam szwendać rano a tym bardziej w sobote. Czy to jest te miejsce między ul. Katowicką a nową elektrocieplownią?
    wycieczki wycieczkami ale slowo raczej duzo o tym wszystkim mowi wiec moze lepiej zeby ktos zagadal czy taka mozliwosc w ogole istnieje, ja sprobuje tam zadzwonic i sie zapytac i jak cos sie dowiem to dam znac.
    Dziś jest pierwszy dzień reszty Twojego życia. Uwieczniaj to na zdjęciach !!

theremin
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serbio Zobacz posta
    (...) Czy to jest te miejsce między ul. Katowicką a nową elektrocieplownią?
    te hale położone są obok ulicy Kasprowicza/Krakowskiej/Poznańskej (idąc od Chorzowa Starego), ale tam jest ogrodzenie i zamknięta brama.
    Od Chorzowa II można dojść ul. Nową, na zakręcie po prawej płot jest zwalony i wydeptana ścieżka - pewno przez meneli szabrujących wszystko co metalowe
    Chyba, że jest jeszcze inna możliwość. Ja tylko na szybko przejechałem się na rowerze...

Uprawnienia umieszczania postów