Pokaż wyniki od 1 do 10 z 351

Wątek: [kjoanna] zapraszam:)

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    W Stanach to bym jezdzila Acura TL

Podlinkuj jeszcze raz to zdjecie bo nic nie widze

Pozdrawiam
    nie widzisz zdjęcia czy nie widzisz różnicy?
    link powinien działać, na wszelki wypadek jeszcze raz
    http://adammphoto.com/piotrdanieltkdokwadratu.jpg

Acura TL narzazie po za moim zasięgiem finansowym, na razie meczę swojego 2-letniego Accorda, ale będę musiał kupić coś większego bo się z całym swoim sprzętem do niego nie mieszczę, myślałem o pick-up truck Honda RidgeLine z takimi dużymi alufelgami takimi obrotowymi jak gungsta rap jeżdżą
    pozdrawiam

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta

Acura TL narzazie po za moim zasięgiem finansowym, na razie meczę swojego 2-letniego Accorda, ale będę musiał kupić coś większego bo się z całym swoim sprzętem do niego nie mieszczę, myślałem o pick-up truck Honda RidgeLine z takimi dużymi alufelgami takimi obrotowymi jak gungsta rap jeżdżą
    pozdrawiam
    Zdjecia nie widze-nadal
    Mowiac Acura TL mam na mysli pierwsza generacje, bo wlasnie teraz tym jezdze tylko w wersji japonskiej czyli Honda Saber. 2.0 w automacie-jak dla mnie ok Przeprowadze sie do Kanady to zamienie na TL

Pozdrawiam

Miasto
    Galway

Domyślnie

Wczoraj weszlam na CB z Windowsa i zdjecie sie wyswietlilo... Cos mi Safari nawala chyba

Pozdrawiam

Domyślnie

Wczoraj weszlam na CB z Windowsa i zdjecie sie wyswietlilo... Cos mi Safari nawala chyba

Pozdrawiam
    No i jak? Ci się podoba ta fuzja ?
    Moje Safari jakoś bez zarzutu chodzi ... którego masz OS'a?
    Fotki ładuje na swojego ftp'a Cyberduck'iem, tak że wszystko powinno być w porzo...
    a co do fotek 60 i 61 to znam skądś ta dziewczynę i co dziwne tego psa też
    DeJa Vu czy cóś
    pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha bardzo fajne masz "About Me" na stronce, jeno z lepszych jakie czytałem, ale coś ze czcionką nie tak na całej stronie i na przyciskach jakieś dziwne kropy (szumy jak by po kompresji) kto Ci tą stronkę robił to wyśle mu bombę pocztą
    słuchaj jak masz problemy, zrób stronę sama, służę radą, i pomocą ... najlepszy do tego jest teraz Flash, nie kituje i wcale nie jest taki trudny, jak masz czas, to możesz zaoszczędzić kupę szmalu i będziesz miała gwarancje że będzie chodzić i wyglądać tak jak ty chcesz, a nie jak webmajster chce
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 11-08-2007 o 06:12 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Galway

Domyślnie

No i jak? Ci się podoba ta fuzja ?
    Moje Safari jakoś bez zarzutu chodzi ... którego masz OS'a?
    Fotki ładuje na swojego ftp'a Cyberduck'iem, tak że wszystko powinno być w porzo...
    a co do fotek 60 i 61 to znam skądś ta dziewczynę i co dziwne tego psa też
    DeJa Vu czy cóś
    pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha bardzo fajne masz "About Me" na stronce, jeno z lepszych jakie czytałem, ale coś ze czcionką nie tak na całej stronie i na przyciskach jakieś dziwne kropy (szumy jak by po kompresji) kto Ci tą stronkę robił to wyśle mu bombę pocztą
    słuchaj jak masz problemy, zrób stronę sama, służę radą, i pomocą ... najlepszy do tego jest teraz Flash, nie kituje i wcale nie jest taki trudny, jak masz czas, to możesz zaoszczędzić kupę szmalu i będziesz miała gwarancje że będzie chodzić i wyglądać tak jak ty chcesz, a nie jak webmajster chce

Mam 10.4.10 a Safari to 2.0.4. Ze zdjeciami w Twoim watku tez mialam problemy... A w innych jest ok wiec wina lezy po Twojej stronie

A skad znasz ta dziewczyne? To moja nowa modelka (zero doswiadczenia )

A c to strony to dziekuje ze chcialo Ci sie zajrzec i podzielic uwagami.
    O co dokladnie chodzi z ta czcionka? Z tymi szumami tez nie wiem.
    Flash owszem podoba mi sie ale wiem ze duzo roboty pozniej nawet z aktualizacja ze nie wspomne o samym tworzeniu.

Pozdrawiam

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Flash owszem podoba mi sie ale wiem ze duzo roboty pozniej nawet z aktualizacja ze nie wspomne o samym tworzeniu.
    Pozdrawiam
    Jeśli się zrobi panel administracyjny do flasha to sama aktualizacja (dodawanie zdjęć) trwa parę chwil

Zobacz na moje portfolio tam zrobiłem panel do flasha. Prace i fotografie dodaje w kilka minut.
    Ostatnio edytowane przez gutek ; 11-08-2007 o 14:14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gutek Zobacz posta
    Jeśli się zrobi panel administracyjny do flasha to sama aktualizacja (dodawanie zdjęć) trwa parę chwil

Zobacz na moje portfolio tam zrobiłem panel do flasha. Prace i fotografie dodaje w kilka minut.
    fajną masz stronkę Gutek ! ale czy nie wnerwia cie, że każda fotka musi się doczytywać? ja ciągnę ze stanów, w chacie mam stałe, bardzo szybkie łącze, mimo to na każdą twoją fotkę muszę czekać do 10sec.
    nie lepiej zrobić tak jak u mnie - wszystko się wczytuje raz a dobrze, trzeba chwilkę poczekać ale potem chodzi płynnie i nawet off-line
    z tym panelem administracyjnym to prawda, ja osobiście nie mam, ale mam katalog do którego wrzucam fotki, a później zmieniam, plik xml i Flash sam sobie czyta co potrzeba, po za tym Falsh wygląda wszędzie tak samo
    pozdrawiam

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

fajną masz stronkę Gutek ! ale czy nie wnerwia cie, że każda fotka musi się doczytywać? ja ciągnę ze stanów, w chacie mam stałe, bardzo szybkie łącze, mimo to na każdą twoją fotkę muszę czekać do 10sec.
    nie lepiej zrobić tak jak u mnie - wszystko się wczytuje raz a dobrze, trzeba chwilkę poczekać ale potem chodzi płynnie i nawet off-line
    dzięki

co do zdjęć to swf'y z podstronami zajmują już zbyt dużo żeby tam dorzucić jeszcze pliki ze zdjęciami. Dodatkowo to był by problem dla panelu administracyjnego, bo zdjęcia zaszyte w swf'ie były by na "sztywno" bez możliwości dodania.

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

wszystko się wczytuje raz a dobrze, trzeba chwilkę poczekać ale potem chodzi płynnie i nawet off-line
    raz a dobrze od tej koncepcji sie odchodzi, poza tym VanMurder Twoja strona ma jeszcze jeden minus... nie mozna dowolnie w niej sie poruszac, czlowiek jest skazany na ciagle przewijanie stron a ten skrypt do przewijania stron jest juz zbyt obskakny i nie robi wrazenia ;-)

Uprawnienia umieszczania postów