iczek oczekuje bardziej konstruktywnego komentarza
bo poki co to tylko skrytykowales.
Pozdrawiam
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
Ty oczekujesz az ja to zrobie za Ciebie, a komentarz nie musi byc pozytywny aby byl konstruktywny. Powodzenia..![]()
szybko przemieszałem warstwy i efekt jest jak niżej
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
piszczał pzesycona wersja kjoanny dużo bardziej mi siępodobała niż to co zrobiłeś - tak jak pisali poprzednicy ta twarz wychodzi ze zdjęcia - a kontrast pomiędzy białkami a czerwienią skóry wzmaga ten efekt - na pierwszy rzut oka przypomniało mi się zdjęcie S. Dalego z takim wytrzeszczem - zdecydowanie kolor chyba, że BW spróbować zrobić bardziej kontrastowe.
Witam
Od czasu do czas bede tu wrzucac rozne moje pstryki
Zaczynam od zdjec promo dla zespolu Devil's Child (jeszcze dobrze nie zaczeli a juz sie rozpadli)
Zdjecia robione byly w pietrowym garazu.
Pierwszego dnia (zdj. nr 3 i 4) po podlaczeniu calego oswietlenia do kontaktu wywalilo korki... W ciemnym garazu posilkowalismy sie wiec swiatlami z mojego auta
1.
2.
3.
4.
5.
Zapraszam do komentowania
pzdr
... he, he a mnie najbardziej podoba sie wlasnie 3 i 4, tyle ze z autem to tak nienaturalnie wyszlo, moglas ich upozowac na "atak na auto" czy jakis "taran" jak to z dzieckiem diabla bywa
bardzo fajne, coby nie powiedziec panowie rowniez mocno fotogeniczni sa/byli :wink:
zgaduje, ze 17-40 (?)
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
IMO trojka najlepsza ale przeszkadza mi jednak ta lampa, jest zbyt oczywiste ze to samochod i psuje mi to kompozycje.
Moze ja wystampluj?