Strona 49 z 56 PierwszyPierwszy ... 394748495051 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 560

Wątek: Wiosenne promocje Canona

Awatar rafla
    Miasto
    Kraków

Domyślnie :(

A ja nadal nic, wyslalem juz ze 3 majle, przez formularz tez do nich pisalem i zero odzewu. List wyslany na poczatku czerwca, do tej pory cisza. Jest ktos jeszcze w takim polozeniu?

JARO60
    Guest

Domyślnie

I u mnie dziś na konto dotarł miły przelewik. Dokumenty wysyłałem bodajże 28.06 a maila od nich dostałem 11.07 .Całosć zamknęła się jak widać w czasie nieco ponad miesiąc, a więc cierpliwości.

phonak
    Guest

Domyślnie

Dostalem na poczatku tygodnia zwrot z canona 290zl.Natomiast moj znajomy zamiast zwrotu dostal list z pieczatka z irlandii ze musi w ciągu 15dni im dosłać nr IBAN banku bo nie mogą przesłać pieniędzy.Czy Ktoś z Was tez dostał takie zawiadomienie?Czy trzeba wypełniać jeszcze raz cały wniosek, ten wydruk ze strony canona.Czy można to wydrukować z worda na zwykłej A4 i wysłać?
    Pozdrawiam

Coś już napisał
    Miasto
    Wawa - Krk - Jasło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafla Zobacz posta
    A ja nadal nic, wyslalem juz ze 3 majle, przez formularz tez do nich pisalem i zero odzewu. List wyslany na poczatku czerwca, do tej pory cisza. Jest ktos jeszcze w takim polozeniu?
    A ja wysłałem w połowie czerwca i nadal czekam ( jeszcze ) cierpliwie.
    Pozdrowionka

Bywalec Awatar grzbiet
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Phonak:
    Natomiast moj znajomy zamiast zwrotu dostal list z pieczatka z irlandii ze musi w ciągu 15dni im dosłać nr IBAN banku bo nie mogą przesłać pieniędzy.
    Dziwne, ponieważ ja podczas rejestracji nie mogłem wpisać tego IBANA, dzwoniłem nawet do swojego banku, ale tam oczy zrobili (serio!), wpisałem do formularza zwykły numer konta (taki jak w RP podaję na przekazie)... i kaskę już mam na koncie, a nawet ja już skonsumowałem.
    P.S. Dot. ING Bank Śląski.

ftom
    Guest

Thumbs up

Witam na forum w roli piszącego

Moja historia z cash back-iem:

06.2007 zakup sprzętu

26.06 wysłałem wszystko co trzeba listem poleconym - wszystkie kody kreskowe z pudełka + formularz wydrukowany + kopia faktury;

11.07 dostałem maila że w dniu 06.07 otrzymali mój list i przystępują do realizacji;

aż do 30.07 sprawdzałem status na www.submissionstatus.com i nic się nie działo poza tym że cały czas realizują / sprawdzają / prace w toku

30.07 pod w/w adresem pojawiło się "Your cashback was paid by wire transfer on the date above. Please allow approximately 5 business days to post to your bank account."

01.08 przelew jest na koncie

Ważne dla niektórych:
    Podałem teoretycznie ZŁY kod SWIFT mbanku bo BREXPLPWMUL a powinien być BREXPLPWMBK. Ale przelew jak się okazuje i tak dotarł bez problemu.

W tytule przelewu m.in.: DEDUCTED CHARGES PLN20, czyli ktoś sobie pobrał 20 zł "opłaty przesyłowej"

Wniosek końcowy: ten zwrot pieniędzy jednak działa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzbiet Zobacz posta
    Phonak:

Dziwne, ponieważ ja podczas rejestracji nie mogłem wpisać tego IBANA, dzwoniłem nawet do swojego banku, ale tam oczy zrobili (serio!), wpisałem do formularza zwykły numer konta (taki jak w RP podaję na przekazie)... i kaskę już mam na koncie, a nawet ja już skonsumowałem.
    P.S. Dot. ING Bank Śląski.
    Bo w RP wszsytkie numeru banków są w systemie IBAN...od kilku lat.

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja wreszcie dostalem i uwaga co mnie baaardzo pozytywnie zaskoczylo ...
    zakupilem 30D w pudelku body i 17-85 osobno bez pudelka, bo byl jedynie wtedy taki egzemplarz.
    Wypelnilem jeden papier, gdzie zamiescilem dane o body i o obiektywie, pomyslalem, ze dostane zwrot najwyzej tylko za body, bo tylko na to mialem kod, no i fakturke dalem, gdzie byly oba elementy mojego zakupu czyli body i obiektyw.
    Potem byl list o tym, ze NIBY nie zamiescilem nr konta (zamiescilem nr normalny konta, nie IBAN, ale z danymi banku) na co odpisalem podajac im juz oba nr rachunku, gdzie nr IBAN roznil sie jedynie dopiskiem z przodu PL.
    I czekalem, czekalem, wlasciwie to stracilem juz nadzieje ze wogole cos dostane, a dzis patrze... zwrocik za obiektyw i za body, morde mam niesamowicie usmiechnieta, bo jak kupowalem ten zestawik to plulem sobie w brode, ze tak mi sie spieszylo

phonak
    Guest

Domyślnie

BelYaal a w jakiej formie im odpisałes? Możesz podać przyklad takiego listu? Czy może wypełniłes formularz jeszcze raz i wszystkie kartki im wyslales.

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A w jezyku polskim w wordzie i na adres zwrotny jaki podali, czyli ten sam co i tak wysylasz formularze, czyli na ich skrytke. Poleconym i priorytetem, a obawy mialem co do sprawy takie, ze w liscie o wyslanie im nr konta bylo napisane, ze mam na to 15 dni, ale nie bylo napisane czy 15 dni od daty kiedy przyjdzie list do mnie, czy od daty ich wylania listu, co fajniejsze nie bylo tez daty wyslania listu, ani w srodku, ani na stempelku.
    Wiec zrobilem tak, ze dolaczylem kopie ich listu, a sam nabazgralem....

"Dnia 21.06.2007, otrzymałem od Państwa pismo, które dołączam wraz z tym listem, a w którym zwracają Państwo uwagę o brak danych dotyczących mojego konta bankowego.
    Jestem pewien, że takie dane były, a dokładnie nr rachunku:
    .........................................
    oraz nazwa banku Bank ........................, wraz z moimi danymi adresowymi, które to w zupełności wystarczą do zrobienia przelewu na mój rachunek.
    Niemniej załączam również nr IBAN rachunku bankowego:
    PL ...........................................
    W razi jeszcze problemów proszę o kontakt telefoniczny:
    +48 .................
    lub podanie kontaktu do Państwa i ewentualnie nr faksu na który mogę wysłać ewentualne uzupełnienie jakichś danych"

Czyli jak widac na kase czekalem dodatkowy miesiac

Strona 49 z 56 PierwszyPierwszy ... 394748495051 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów